Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: the image change the color after upload  (Read 2416 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

gero

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
the image change the color after upload
« on: October 24, 2008, 11:21:06 pm »

Good image
http://www.bratstvoto.net/test/pc1.jpg

After upload
http://www.bratstvoto.net/test/web1.jpg

I use version 1.4.19.

How I can fix this? Is there any solution?

Thanks.

[Edit GauGau] Replaced hotlinked images with attachments [/Edit]
« Last Edit: October 25, 2008, 12:08:37 pm by Joachim Müller »
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: the image change the color after upload
« Reply #1 on: October 25, 2008, 12:50:50 am »

You are probably using GD1. Switch to GD version 2 or ImageMagick in config. Then rebuild any affected thumbnails using admin tools.
Logged

gero

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: the image change the color after upload
« Reply #2 on: October 25, 2008, 03:31:57 am »

Thanks.

Here is the configuration in my web site:

GD Support              enabled 
GD Version               bundled (2.0.28 compatible) 
FreeType Support     enabled 
FreeType Linkage      with freetype 
FreeType Version      2.1.9 
GIF Read Support      enabled 
GIF Create Support    enabled 
JPG Support             enabled 
PNG Support             enabled 
WBMP Support          enabled 
XBM Support            enabled 

Is this configuration good?
Logged

Fabricio Ferrero

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1997
  • From San Juan, Argentina, to the World!
    • http://fabricioferrero.com/
Re: the image change the color after upload
« Reply #3 on: October 25, 2008, 03:55:57 am »

Quote
GD Version               bundled (2.0.28 compatible) 
Good enough. Try to rebuild thumbnails using admin tools. Then, clean the cache and see if the problem has solved. If not, post again to try to find another solution.  ;)
« Last Edit: October 25, 2008, 04:10:29 am by fabri »
Logged
Read Docs and Search the Forum before posting. - Soporte en espaņol
--*--
Fabricio Ferrero's Website

Catching up! :)
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.017 seconds with 20 queries.