Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: [Invalid]: Language does not changing  (Read 4191 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

yanivz

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 18
[Invalid]: Language does not changing
« on: September 25, 2008, 06:20:52 pm »

i am changing the language in the

configuration area, and the result is refresh

and stays in the same language.

what can i do    :( ???
« Last Edit: October 15, 2008, 08:03:27 am by Joachim Müller »
Logged

Fabricio Ferrero

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1996
  • From San Juan, Argentina, to the World!
    • http://fabricioferrero.com/
Re: Language does not changing
« Reply #1 on: September 26, 2008, 01:52:09 am »

Delete the cookies.
Logged
Read Docs and Search the Forum before posting. - Soporte en español
--*--
Fabricio Ferrero's Website

Catching up! :)

yanivz

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 18
Re: Language does not changing
« Reply #2 on: September 26, 2008, 09:23:58 am »

i deleted the cookies but its the same.

what to do ? is there anyway to do it manually?

or should i reinstall it. with the wanted language? :-X
Logged

Fabricio Ferrero

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1996
  • From San Juan, Argentina, to the World!
    • http://fabricioferrero.com/
Re: Language does not changing
« Reply #3 on: September 26, 2008, 05:11:15 pm »

Please read documentation to learn how coppermine's language works

Maybe you have set the default language in config panel only as fallback if the language of your browser is set to doesn't exist.

If you can't solve the problem, post a link to your gallery.
Logged
Read Docs and Search the Forum before posting. - Soporte en español
--*--
Fabricio Ferrero's Website

Catching up! :)

yanivz

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 18
Re: Language does not changing
« Reply #4 on: September 27, 2008, 06:45:43 am »

ok
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Language does not changing
« Reply #5 on: September 27, 2008, 08:48:21 am »

Issue solved?
Logged

yanivz

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 18
Re: Language does not changing
« Reply #6 on: September 28, 2008, 10:32:24 am »

well, i know something for sure that in Firefox, its does not showing the changed language in the combo box.

weird.

something else. i like to change the encoding to the Hebrew type (iso-8859-8-i).

then it displaying gibberish (the rest site is normal). when i switching to utf-8 its displaying Hebrew O.k.

any idea ??  ???
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Language does not changing
« Reply #7 on: September 28, 2008, 01:14:44 pm »

Leave utf-8 encoding unless you really, really, really you what you're doing.
Logged

yanivz

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 18
Re: Language does not changing
« Reply #8 on: September 28, 2008, 02:13:07 pm »

OK, i solved it . what i did i reopened the index and saved it as ANSI encoding (the regular is utf-8).

that it . thank  :o
Logged

yanivz

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 18
Re: Language does not changing
« Reply #9 on: September 28, 2008, 02:19:03 pm »

ohhh the issue of the Firefox does not fixed i liked to add it to the bugs fourm

but there i don't have any permission to write there.

so the bug is that in IE i see Hebrew and in Firefox i don't.

Happy New Year !! (in Israel its a new year, our count). ;)
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Language does not changing
« Reply #10 on: September 28, 2008, 08:20:35 pm »

what i did i reopened the index and saved it as ANSI encoding (the regular is utf-8).
That was wrong

ohhh the issue of the Firefox does not fixed i liked to add it to the bugs fourm
Not a bug, but PEBKAC.

but there i don't have any permission to write there.
That's because we don't want you to file bug reports in the first place. Shouting "bug" without having a clue is not a bright idea. The mistakes lie on your end, not on the end of the app. Simply because you make mistakes you can't blame the app to be buggy.
Logged

yanivz

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 18
Re: Language does not changing
« Reply #11 on: October 14, 2008, 02:06:59 pm »

but rellay i didnt tuched anything i just

moved to fire fox and its displying english

you can try yorself in this link : http://www.yaniv.3gb.co.il/mkportal/modules/coppermine/index.php
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Language does not changing
« Reply #12 on: October 15, 2008, 08:03:13 am »

The MK Portal port goes completely, utterly unsupported. Ask the MK portal people who created the port.
Marking thread accordingly.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.024 seconds with 19 queries.