Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Version check not working for modpack v1 for CPG 1.4.19  (Read 9464 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

EC

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 36
    • Fotonicamente
Version check not working for modpack v1 for CPG 1.4.19
« on: September 19, 2008, 02:28:06 pm »

it works now with the change in init.inc.php.
Now it display versions 1.4.19 stable, but the check versions for files it does not work. In the repository, anyhow, there is still the v 1.4.18 list of files...
Logged

Stramm

  • Moderator
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt

EC

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 36
    • Fotonicamente
Version check not working for modpack v1 for CPG 1.4.19
« Reply #2 on: September 20, 2008, 08:14:51 am »

Sorry, I wrote in a bad way my previous statement.
The point is that when I run the check version files after the update, as admin, it fails. It say that maybe there link to the repository is down. but it was not, but when a I reach that link where there is the list of the files to be checked ( I suppose) it ends only with the list of files for 1.4.18.
Thanks
elena
Logged

Stramm

  • Moderator
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Version check not working for modpack v1 for CPG 1.4.19
« Reply #3 on: September 20, 2008, 09:47:32 am »

have you read the part the deals with not beeing able to connent to the repository?? Especially the php.ini requirements (allow_url_fopen) ... you checked this already??

EC

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 36
    • Fotonicamente
Version check not working for modpack v1 for CPG 1.4.19
« Reply #4 on: September 20, 2008, 09:52:26 am »

In the past it works...and if I do not change the init.inc.php with the new reference to 1.4.19 it works... :-\
Logged

Stramm

  • Moderator
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Version check not working for modpack v1 for CPG 1.4.19
« Reply #5 on: September 20, 2008, 09:55:05 am »

please check it ... it's not more work than writing here

EC

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 36
    • Fotonicamente
Version check not working for modpack v1 for CPG 1.4.19
« Reply #6 on: September 20, 2008, 09:59:44 am »

I just re-checked. and if I change in the init.inc.php the reference put it back again to 1.4.18 it works.
Consider anyhow that I just replaced the new functions.inc.php and the reference to 1.4.19 in init.inc.php as you suggested. I did not replaced the other files for 1.4.19.
Anyhow it seems that with reference to 1.4.18 it works the link to repository.
Logged

Stramm

  • Moderator
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Version check not working for modpack v1 for CPG 1.4.19
« Reply #7 on: September 20, 2008, 12:22:49 pm »

then please wait for the replacement files as suggested

Stramm

  • Moderator
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: Version check not working for modpack v1 for CPG 1.4.19
« Reply #8 on: September 20, 2008, 12:37:42 pm »

I've split your question from the announcemnt thread and attached the replacement files there.

EC

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 36
    • Fotonicamente
Re: Version check not working for modpack v1 for CPG 1.4.19
« Reply #9 on: September 21, 2008, 09:23:15 pm »

thanks! I'll wait for your files! good work ;)
Logged

Stramm

  • Moderator
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: Version check not working for modpack v1 for CPG 1.4.19
« Reply #10 on: September 21, 2008, 09:31:21 pm »

I've posted them already yesterday

EC

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 36
    • Fotonicamente
Re: Version check not working for modpack v1 for CPG 1.4.19
« Reply #11 on: September 21, 2008, 09:35:07 pm »

I lost them...where is the link?
Logged

EC

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 36
    • Fotonicamente
Re: Version check not working for modpack v1 for CPG 1.4.19
« Reply #12 on: September 21, 2008, 09:36:02 pm »

found!
Logged

EC

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 36
    • Fotonicamente
Re: Version check not working for modpack v1 for CPG 1.4.19
« Reply #13 on: September 21, 2008, 09:58:01 pm »

Sorry...maybe I'm doing something wrong. I just replaced those 3 files, but the versioncheck still doesn't work.

But I have a doubt.
Since I changed a bit the code for my gallery I preferred to do the upgrade replacing only the files include/functions.inc.php e these 3 files of your mod.
It seems that for security issue this is sufficient and there was non strictly need to replace all the files.
Is it true?
Could be this the cause of the failure of versioncheck?, do I need to replace ALL the files in the 1.4.19 and the ones of your mod ?

sorry...and thanks for patience
Logged

sonata31

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 15
Re: Version check not working for modpack v1 for CPG 1.4.19
« Reply #14 on: September 24, 2008, 03:37:31 pm »

After checkversion I get this page :

Quote
Template error
Failed to find block 'my_friends'(#(<!-- BEGIN my_friends -->)(.*?)(<!-- END my_friends -->)#s) in :

                        <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
                                <tr>
<!-- BEGIN home -->
                                        <td><img name="spacer" src="images/spacer.gif" width="5" height="25" border="0" alt="" /></td>
                                        <td><img name="buttonleftmy" src="themes/hardwired/images/buttonleftmy.gif" width="17" height="25" border="0" alt="" /></td>
                                        <td style="background: url(themes/hardwired/images/buttoncenter.gif);">
                                                <a href="{HOME_TGT}" title="{HOME_TITLE}">{HOME_LNK}</a>
                                        </td>
                                        <td><img name="buttonright" src="themes/hardwired/images/buttonright.gif" width="7" height="25" border="0"  alt="" /></td>
<!-- END home -->
<!-- BEGIN my_gallery -->
                                        <td><img name="spacer" src="images/spacer.gif" width="5" height="25" border="0" alt="" /></td>
                                        <td><img name="buttonleftmy" src="themes/hardwired/images/buttonleftmy.gif" width="17" height="25" border="0" alt="" /></td>
                                        <td style="background: url(themes/hardwired/images/buttoncenter.gif);">
                                                <a href="{MY_GAL_TGT}" title="{MY_GAL_TITLE}">{MY_GAL_LNK}</a>
                                        </td>
                                        <td><img name="buttonright" src="themes/hardwired/images/buttonright.gif" width="7" height="25" border="0"  alt="" /></td>
<!-- END my_gallery -->
<!-- BEGIN allow_memberlist -->
                                        <td><img name="spacer" src="images/spacer.gif" width="5" height="25" border="0" alt="" /></td>
                                        <td><img name="buttonleft" src="themes/hardwired/images/buttonleftmemb.gif" width="17" height="25" border="0" alt="" /></td>
                                        <td style="background: url(themes/hardwired/images/buttoncenter.gif);">
                                                <a href="{MEMBERLIST_TGT}" title="{MEMBERLIST_TITLE}">{MEMBERLIST_LNK}</a>
                                        </td>
                                        <td><img name="buttonright" src="themes/hardwired/images/buttonright.gif" width="7" height="25" border="0"  alt="" /></td>
<!-- END allow_memberlist -->

<!-- BEGIN faq -->
                                        <td><img name="spacer" src="images/spacer.gif" width="5" height="25" border="0" alt="" /></td>
                                        <td><img name="buttonleft" src="themes/hardwired/images/buttonleftfaq.gif" width="17" height="25" border="0" alt="" /></td>
                                        <td style="background: url(themes/hardwired/images/buttoncenter.gif);">
                                        <a href="{FAQ_TGT}" title="{FAQ_TITLE}">{FAQ_LNK}</a>
                                        </td>
                                        <td><img name="buttonright" src="themes/hardwired/images/buttonright.gif" width="7" height="25" border="0"  alt="" /></td>
<!-- END faq -->


<!-- BEGIN upload_pic -->
                                        <td><img name="spacer" src="images/spacer.gif" width="5" height="25" border="0" alt="" /></td>
                                        <td><img name="buttonleftup" src="themes/hardwired/images/buttonleftup.gif" width="17" height="25" border="0" alt="" /></td>
                                       <td style="background: url(themes/hardwired/images/buttoncenter.gif);">
                                                <a href="{UPL_PIC_TGT}" title="{UPL_PIC_TITLE}">{UPL_PIC_LNK}</a>
                                        </td>
                                        <td><img name="buttonright" src="themes/hardwired/images/buttonright.gif" width="7" height="25" border="0"  alt="" /></td>
<!-- END upload_pic -->
<!-- BEGIN register -->
                                        <td><img name="spacer" src="images/spacer.gif" width="5" height="25" border="0" alt="" /></td>
                                        <td><img name="buttonleft" src="themes/hardwired/images/buttonleft.gif" width="17" height="25" border="0" alt="" /></td>
                                        <td style="background: url(themes/hardwired/images/buttoncenter.gif);">
                                                <a href="{REGISTER_TGT}" title="{REGISTER_TITLE}">{REGISTER_LNK}</a>
                                        </td>
                                        <td><img name="buttonright" src="themes/hardwired/images/buttonright.gif" width="7" height="25" border="0"  alt="" /></td>
<!-- END register -->
<!-- BEGIN login -->
                                        <td><img name="spacer" src="images/spacer.gif" width="5" height="25" border="0" alt="" /></td>
                                        <td><img name="buttonleft" src="themes/hardwired/images/buttonleft.gif" width="17" height="25" border="0" alt="" /></td>
                                       <td style="background: url(themes/hardwired/images/buttoncenter.gif);">
                                                <a href="{LOGIN_TGT}" title="{LOGIN_LNK}">{LOGIN_LNK}</a>
                                        </td>
                                        <td><img name="buttonright" src="themes/hardwired/images/buttonright.gif" width="7" height="25" border="0"  alt="" /></td>
<!-- END login -->

                                </tr>
                        </table>
Logged

Stramm

  • Moderator
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: Version check not working for modpack v1 for CPG 1.4.19
« Reply #15 on: September 24, 2008, 03:42:18 pm »

Double poost... you behave rude and do not respect board rules. Stop that now.

sonata31

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 15
Re: Version check not working for modpack v1 for CPG 1.4.19
« Reply #16 on: September 24, 2008, 03:46:13 pm »

Double poost... you behave rude and do not respect board rules. Stop that now.

Sorry, I realize that I posted in bad place, sorry  :-\ :-\
Logged

sonata31

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 15
Re: Version check not working for modpack v1 for CPG 1.4.19
« Reply #17 on: September 25, 2008, 01:11:19 pm »

What is the block 'my_friends' ?
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Version check not working for modpack v1 for CPG 1.4.19
« Reply #18 on: September 28, 2008, 01:16:42 pm »

Don't clutter sticky announcement threads with your individual issues, and don't hijack threads with something completely unrelated.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.023 seconds with 20 queries.