Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: install issue.  (Read 4398 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

aliceayers

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 3
install issue.
« on: August 26, 2008, 09:58:51 pm »

I've installed the mod and nothing seems to have changed. I do not have any extra options in config. The only thing that appears to have changed is the added link Modded by Stramm at the very bottom of the page. I have followed the instructions very carefully. What could I possibly have done wrong?

I have the newest version of coppermine and the stramm mod.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: install issue.
« Reply #1 on: August 27, 2008, 09:10:21 am »

Posting a link to your gallery might be a good start... ::)
Logged

aliceayers

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 3
Re: install issue.
« Reply #2 on: August 27, 2008, 02:07:25 pm »

Logged

Stramm

  • Moderator
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: install issue.
« Reply #3 on: August 28, 2008, 08:42:49 am »

use one of the supported languages to do the settings
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.018 seconds with 20 queries.