Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Captcha 3.0 not working after upgrade gallery  (Read 3671 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

roxanacaz

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 37
  • If you build it, they will come.
    • Muc cel Mic - Magazin pentru pitic
Captcha 3.0 not working after upgrade gallery
« on: August 13, 2008, 01:58:07 pm »

Hi. I just upgraded to coppermine 1.4.19 and captcha isn't working anymore (the image isn't showing) - it worked fine before.

I have :

Link to gallery: Gallery

Coppermine 1.4.19

HTTP Server: Apache
PHP Version: 5.2.6 (Zend: 2.2.0)
Database: MySQL 5.0.51a
Server OS: Linux 2.6.25.9-76.fc9.i686.PAE

GD Support  enabled 
GD Version  bundled (2.0.34 compatible) 
FreeType Support  enabled 
FreeType Linkage  with freetype 
FreeType Version  2.3.5 

Plugins installed:

Search Engine Friendly URLs v1.0 
CAPTCHA v3.0 

I uninstalled and installed the plugin again and still no image displayed for captcha.
I've searched the forum and found no answer to this.
I also deleted cookies - someone said it could work - and that wasn't the answer.

Anyone know a solution? Thank you.
 


Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Captcha 3.0 not working after upgrade gallery
« Reply #1 on: August 13, 2008, 05:44:35 pm »

It's hard to advice anything, as your gallery is hacked so heavily.
Logged

roxanacaz

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 37
  • If you build it, they will come.
    • Muc cel Mic - Magazin pentru pitic
Re: Captcha 3.0 not working after upgrade gallery
« Reply #2 on: August 14, 2008, 04:01:00 pm »

Well, actually the hacking is kind of like this: coppermine tables are installed in the same database as osc, but this doesn't seem to affect anything since I have no problem upgrading every time I need. And the second hack is adding to some of the files osc's header and footer and changing in a few places index.php to gallery.php and login.php to login_gallery.php (just the path). Nothing else is touched, all the files are exactly as in the package.

But if there's no solution... I guess I'll have to just uninstall captcha. No other choice.
Thank you.
Logged

roxanacaz

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 37
  • If you build it, they will come.
    • Muc cel Mic - Magazin pentru pitic
Re: Captcha 3.0 not working after upgrade gallery
« Reply #3 on: August 14, 2008, 04:40:20 pm »

Now it works. I'm sorry I can't tell you why, maybe some people could need the answer sometime, but I have no clue what happened. Since the server up[grade of my host I've been having a lot of strange problems with my sites. Or maybe just some bad luck. ;)
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.015 seconds with 21 queries.