Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Captcha 3.0 not working after upgrade gallery  (Read 4323 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

roxanacaz

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 37
  • If you build it, they will come.
    • Muc cel Mic - Magazin pentru pitic
Captcha 3.0 not working after upgrade gallery
« on: August 13, 2008, 01:58:07 pm »

Hi. I just upgraded to coppermine 1.4.19 and captcha isn't working anymore (the image isn't showing) - it worked fine before.

I have :

Link to gallery: Gallery

Coppermine 1.4.19

HTTP Server: Apache
PHP Version: 5.2.6 (Zend: 2.2.0)
Database: MySQL 5.0.51a
Server OS: Linux 2.6.25.9-76.fc9.i686.PAE

GD Support  enabled 
GD Version  bundled (2.0.34 compatible) 
FreeType Support  enabled 
FreeType Linkage  with freetype 
FreeType Version  2.3.5 

Plugins installed:

Search Engine Friendly URLs v1.0 
CAPTCHA v3.0 

I uninstalled and installed the plugin again and still no image displayed for captcha.
I've searched the forum and found no answer to this.
I also deleted cookies - someone said it could work - and that wasn't the answer.

Anyone know a solution? Thank you.
 


Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Captcha 3.0 not working after upgrade gallery
« Reply #1 on: August 13, 2008, 05:44:35 pm »

It's hard to advice anything, as your gallery is hacked so heavily.
Logged

roxanacaz

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 37
  • If you build it, they will come.
    • Muc cel Mic - Magazin pentru pitic
Re: Captcha 3.0 not working after upgrade gallery
« Reply #2 on: August 14, 2008, 04:01:00 pm »

Well, actually the hacking is kind of like this: coppermine tables are installed in the same database as osc, but this doesn't seem to affect anything since I have no problem upgrading every time I need. And the second hack is adding to some of the files osc's header and footer and changing in a few places index.php to gallery.php and login.php to login_gallery.php (just the path). Nothing else is touched, all the files are exactly as in the package.

But if there's no solution... I guess I'll have to just uninstall captcha. No other choice.
Thank you.
Logged

roxanacaz

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 37
  • If you build it, they will come.
    • Muc cel Mic - Magazin pentru pitic
Re: Captcha 3.0 not working after upgrade gallery
« Reply #3 on: August 14, 2008, 04:40:20 pm »

Now it works. I'm sorry I can't tell you why, maybe some people could need the answer sometime, but I have no clue what happened. Since the server up[grade of my host I've been having a lot of strange problems with my sites. Or maybe just some bad luck. ;)
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.026 seconds with 19 queries.