Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Template error: Failed to find block 'log_ecards'  (Read 5179 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

wuschel_lux

  • Translator
  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 93
    • volleyball.lu - photo gallery & shop
Template error: Failed to find block 'log_ecards'
« on: August 12, 2008, 11:59:05 am »

Hi,

after the upgrade to cpg 4.1.19 & Stramms Modpack 1.4.19 I get the following error message on my page (http://www.volleyball.lu/newfotogallery/) when trying to make an Batch Upload.

Here the error message:
Code: [Select]
Template error
Failed to find block 'log_ecards'(#(<!-- BEGIN log_ecards -->)(.*?)(<!-- END log_ecards -->)#s) in :

                   <ul>
                           <li><h2>Admin Menu</h2></li>
                   
<!-- BEGIN admin_approval -->
                    <li><a href="editpics.php?mode=upload_approval" title="{UPL_APP_TITLE}">{UPL_APP_LNK}</a></li>
<!-- END admin_approval -->
                    <li><a href="admin.php" title="{ADMIN_TITLE}">{ADMIN_LNK}</a></li>
                    <li><a href="albmgr.php{CATL}" title="{ALBUMS_TITLE}">{ALBUMS_LNK}</a></li>
                    <li><a href="catmgr.php" title="{CATEGORIES_TITLE}">{CATEGORIES_LNK}</a></li>
                    <li><a href="usermgr.php" title="{USERS_TITLE}">{USERS_LNK}</a></li>
                    <li><a href="groupmgr.php" title="{GROUPS_TITLE}">{GROUPS_LNK}</a></li>
                        <li><a href="banning.php" title="{BAN_TITLE}">{BAN_LNK}</a></li>
                        <li><a href="reviewcom.php" title="{COMMENTS_TITLE}">{COMMENTS_LNK}</a></li>

                        <li><a href="picmgr.php" title="{PICTURES_TITLE}">{PICTURES_LNK}</a></li>
                        <li><a href="searchnew.php" title="{SEARCHNEW_TITLE}">{SEARCHNEW_LNK}</a></li>
                        <li><a href="util.php" title="{UTIL_TITLE}">{UTIL_LNK}</a></li>
                        <li><a href="profile.php?op=edit_profile" title="{MY_PROF_TITLE}">{MY_PROF_LNK}</a></li>
<!-- BEGIN documentation -->
                        <li><a href="{DOCUMENTATION_HREF}" title="{DOCUMENTATION_TITLE}">{DOCUMENTATION_LNK}</a></li>
<!-- END documentation -->
<!-- BEGIN Final Extract -->
                        <li><a href="index.php?file=final_extract/plugin_config" title="Konfiguration von Final Extract">Final Extract</a></li>
<!-- END Final Extract -->

<!-- BEGIN Display Fields -->
                        <li><a href="index.php?file=display_fields/plugin_config" title="Configure Display Fields">Display Fields</a></li>
<!-- END Display Fields -->

<!-- BEGIN Shop -->
                        <li><a href="index.php?file=photo_shop/photo_shop_admin" title="Shop">Shop</a></li>
<!-- END Shop -->

<!-- BEGIN Full-Size Access -->
                        <li><a href="index.php?file=control_fullsize/plugin_config" title="Configure Full-Size Photos Access">Full-Size Access</a></li>
<!-- END Full-Size Access -->

                  </ul>


In debug mode I get following message:
Code: [Select]
While executing query "SELECT COUNT(*) FROM cpg14x_pictures WHERE approved = 'NO'" on 0

mySQL error: MySQL server has gone away

Datei: /home/www/web858/web858u1/html/newfotogallery/include/functions.inc.php - Zeile: 248

I repaired the pictures DB using phpMyAdmin as suggested in other treats but the error is still there.

I found no solution to solve this issue, so I would be happy if someone out there could give me some help.

Thanks,
Francis
Logged

Stramm

  • Moderator
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.019 seconds with 19 queries.