Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Member Galleries are not displayed when you click the link  (Read 5655 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

klewless

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 107
Member Galleries are not displayed when you click the link
« on: August 07, 2008, 03:26:23 am »

Hi,

Quite suddenly last week people can't see the page showing the individual members' galleries thumbnails. I did nothing particular to my gallery prior to this, and I am using CPM. I have not modified Coppermine at all, except to bridge it to my forum when I first installed it.  it is version 1.4.18

These are some of the error messages.

/bridge/udb_base.inc.php

    * Notice line 530: Undefined variable: users



Code: [Select]
ç\USER:
------------------
Array
(
    [ID] => 17118f882c40bb94fd3c5f06e8c06d1d
    [am] => 1
    [lang] => english
    [liv] => Array
        (
            [0] => 3375
            [1] => 3376
            [2] => 3378
            [3] => 3380
            [4] => 3388
        )

    [lap] => 5
    [search] => Array
        (
            [search] => aurora
            [album] => search
            [newer_than] =>
            [older_than] =>
            [owner_name] => on
            [type] => AND
            [params] => Array
                (
                    [owner_name] => on
                )

        )

)

==========================
USER DATA:
------------------
Array
(
    [user_id] => 1
    [user_name] => admin1
    [groups] => Array
        (
            [0] => 101
            [1] => 106
        )

    [disk_max] => 2000000
    [disk_min] => 10000
    [can_rate_pictures] => 1
    [can_send_ecards] => 1
    [ufc_max] => 3
    [ufc_min] => 0
    [custom_user_upload] => 0
    [num_file_upload] => 3
    [num_URI_upload] => 1
    [can_post_comments] => 1
    [can_upload_pictures] => 1
    [can_create_albums] => 1
    [has_admin_access] => 1
    [pub_upl_need_approval] => 0
    [priv_upl_need_approval] => 0
    [group_name] => Administrator
    [upload_form_config] => 3
    [group_quota] => 2000000
    [can_see_all_albums] => 1
    [group_id] => 101
)

==========================
Queries:
------------------
Array
(
    [0] => SELECT extension, mime, content, player FROM cpg1410_filetypes; (0.001s)
    [1] => select * from cpg1410_plugins order by priority asc; (0s)
    [2] => SELECT * FROM cpg1410_bridge (0.001s)
    [3] => SELECT MAX(group_quota) as disk_max, MIN(group_quota) as disk_min, MAX(can_rate_pictures) as can_rate_pictures, MAX(can_send_ecards) as can_send_ecards, MAX(upload_form_config) as ufc_max, MIN(upload_form_config) as ufc_min, MAX(custom_user_upload) as custom_user_upload, MAX(num_file_upload) as num_file_upload, MAX(num_URI_upload) as num_URI_upload, MAX(can_post_comments) as can_post_comments, MAX(can_upload_pictures) as can_upload_pictures, MAX(can_create_albums) as can_create_albums, MAX(has_admin_access) as has_admin_access, MIN(pub_upl_need_approval) as pub_upl_need_approval, MIN( priv_upl_need_approval) as  priv_upl_need_approval FROM cpg1410_usergroups WHERE group_id in (101,106) (0.001s)
    [4] => SELECT group_name FROM  cpg1410_usergroups WHERE group_id= 101 (0s)
    [5] => SELECT user_favpics FROM cpg1410_favpics WHERE user_id = 1 (0.003s)
    [6] => DELETE FROM cpg1410_banned WHERE expiry < '2008-08-07 00:46:23' (0s)
    [7] => SELECT * FROM cpg1410_banned WHERE (ip_addr='74.73.12.2' OR ip_addr='74.73.12.2' OR user_id=1) AND brute_force=0 (0s)
    [8] => SELECT aid FROM cpg1410_albums as a WHERE category>=10000 (0.001s)
    [9] => SELECT cid FROM cpg1410_categories WHERE parent = '1' (0s)
    [10] => SELECT name, parent FROM cpg1410_categories WHERE cid = '1' (0s)
    [11] => SELECT cid, name, description, thumb FROM cpg1410_categories WHERE parent = '1'  ORDER BY pos (0.001s)
    [12] => SELECT aid FROM cpg1410_albums as a WHERE category >= 10000 (0.001s)
    [13] => SELECT COUNT(*) FROM cpg1410_pictures WHERE approved = 'NO' (0s)
    [14] => select null from cpg1410_albums as p  INNER JOIN cpg1410_pictures AS pics ON pics.aid = p.aid where ( category>10000 ) group by category; (0.001s)
    [15] => SELECT ID_MEMBER as user_id,memberName as user_name,COUNT(DISTINCT a.aid) as alb_count,COUNT(DISTINCT pid) as pic_count,MAX(pid) as thumb_pid, MAX(galleryicon) as gallery_pid FROM cpg1410_albums AS a INNER JOIN `sybsite_boarddb`.smf_members as u on u.ID_MEMBER = a.category - 10000 INNER JOIN cpg1410_pictures AS p ON p.aid = a.aid WHERE ((isnull(approved) or approved='YES') AND category > 10000)  GROUP BY user_id ORDER BY category LIMIT 96, 24  (0.001s)
    [16] => SELECT count(*) FROM cpg1410_albums as a WHERE category = '1' (0s)
    [17] => SELECT COUNT(*) from cpg1410_pictures WHERE approved = 'YES' AND aid IN (26,27,28,231,229,221,33,197,314,39,93,41,42,43,44,45,46,47,48,95,50,52,53,74,304,226,325,326,327,328,329,86,324,60,70,61,63,260,113,124,71,138,309,76,77,78,79,81,83,108,205,262,160,342,175,98,99,100,101,102,103,104,241,110,291,316,162,118,119,120,122,294,212,208,308,128,129,130,131,302,249,135,264,137,140,152,144,312,146,147,148,149,150,153,286,287,284,285,156,157,169,159,163,164,165,170,171,172,173,174,176,177,178,310,311,181,182,248,184,186,188,189,190,191,343,194,196,200,344,202,209,210,303,290,213,275,256,243,219,222,223,261,289,227,228,232,233,259,245,236,237,341,266,267,268,269,270,271,272,313,276,277,279,280,281,283,292,293,295,296,298,299,300,301,305,306,340,315,317,318,319,320,321,322,323,330,331,332,333,334,335,336,337,338,339)  (0.001s)
    [18] => SELECT * FROM cpg1410_pictures WHERE approved = 'YES' AND aid IN (26,27,28,231,229,221,33,197,314,39,93,41,42,43,44,45,46,47,48,95,50,52,53,74,304,226,325,326,327,328,329,86,324,60,70,61,63,260,113,124,71,138,309,76,77,78,79,81,83,108,205,262,160,342,175,98,99,100,101,102,103,104,241,110,291,316,162,118,119,120,122,294,212,208,308,128,129,130,131,302,249,135,264,137,140,152,144,312,146,147,148,149,150,153,286,287,284,285,156,157,169,159,163,164,165,170,171,172,173,174,176,177,178,310,311,181,182,248,184,186,188,189,190,191,343,194,196,200,344,202,209,210,303,290,213,275,256,243,219,222,223,261,289,227,228,232,233,259,245,236,237,341,266,267,268,269,270,271,272,313,276,277,279,280,281,283,292,293,295,296,298,299,300,301,305,306,340,315,317,318,319,320,321,322,323,330,331,332,333,334,335,336,337,338,339)  ORDER BY pid DESC  LIMIT 0 ,32 (0.001s)
)

==========================
GET :
------------------
Array
(
    [cat] => 1
)

==========================
POST :
------------------
Array
(
)

==========================
VERSION INFO :
------------------
PHP version: 4.3.11 - OK
------------------
mySQL version: 4.1.20-max-log
------------------
Coppermine version: 1.4.18(stable)
==========================
Module: GD
------------------
GD Version: bundled (2.0.28 compatible)
FreeType Support: 1
FreeType Linkage: with freetype
T1Lib Support:
GIF Read Support: 1
GIF Create Support: 1
JPG Support: 1
PNG Support: 1
WBMP Support: 1
XBM Support: 1
JIS-mapped Japanese Font Support:

==========================
Module: mysql
------------------
MySQL Supportenabled
Active Persistent Links 0
Active Links 1
Client API version 4.1.20
MYSQL_MODULE_TYPE external
MYSQL_SOCKET /var/lib/mysql/mysql.sock
MYSQL_INCLUDE -I/usr/include/mysql
MYSQL_LIBS -L/usr/lib -lmysqlclient 
==========================
Module: zlib
------------------
ZLib Support enabled
Compiled Version 1.1.4
Linked Version 1.1.4
==========================
Server restrictions (safe mode)?
------------------
Directive | Local Value | Master Value
safe_mode | Off | Off
safe_mode_exec_dir | no value | no value
safe_mode_gid | Off | Off
safe_mode_include_dir | no value | no value
safe_mode_exec_dir | no value | no value
sql.safe_mode | Off | Off
disable_functions | no value | no value
file_uploads | On | On
include_path | .:/usr/local/lib/php:/usr/local/share/pear | .:/usr/local/lib/php:/usr/local/share/pear
open_basedir | no value | no value
==========================
email
------------------
Directive | Local Value | Master Value
sendmail_from | me@localhost.com | me@localhost.com
sendmail_path | /usr/sbin/sendmail -t -i  | /usr/sbin/sendmail -t -i
SMTP | localhost | localhost
smtp_port | 25 | 25
==========================
Size and Time
------------------
Directive | Local Value | Master Value
max_execution_time | 30 | 30
max_input_time | -1 | -1
upload_max_filesize | 2M | 2M
post_max_size | 8M | 8M
==========================
Page generated in 0.184 seconds - 19 queries in 0.013 seconds - Album set : AND aid IN (26,27,28,231,229,221,33,197,314,39,93,41,42,43,44,45,46,47,48,95,50,52,53,74,304,226,325,326,327,328,329,86,324,60,70,61,63,260,113,124,71,138,309,76,77,78,79,81,83,108,205,262,160,342,175,98,99,100,101,102,103,104,241,110,291,316,162,118,119,120,122,294,212,208,308,128,129,130,131,302,249,135,264,137,140,152,144,312,146,147,148,149,150,153,286,287,284,285,156,157,169,159,163,164,165,170,171,172,173,174,176,177,178,310,311,181,182,248,184,186,188,189,190,191,343,194,196,200,344,202,209,210,303,290,213,275,256,243,219,222,223,261,289,227,228,232,233,259,245,236,237,341,266,267,268,269,270,271,272,313,276,277,279,280,281,283,292,293,295,296,298,299,300,301,305,306,340,315,317,318,319,320,321,322,323,330,331,332,333,334,335,336,337,338,339) ; Meta set: AND aid IN (26,27,28,231,229,221,33,197,314,39,93,41,42,43,44,45,46,47,48,95,50,52,53,74,304,226,325,326,327,328,329,86,324,60,70,61,63,260,113,124,71,138,309,76,77,78,79,81,83,108,205,262,160,342,175,98,99,100,101,102,103,104,241,110,291,316,162,118,119,120,122,294,212,208,308,128,129,130,131,302,249,135,264,137,140,152,144,312,146,147,148,149,150,153,286,287,284,285,156,157,169,159,163,164,165,170,171,172,173,174,176,177,178,310,311,181,182,248,184,186,188,189,190,191,343,194,196,200,344,202,209,210,303,290,213,275,256,243,219,222,223,261,289,227,228,232,233,259,245,236,237,341,266,267,268,269,270,271,272,313,276,277,279,280,281,283,292,293,295,296,298,299,300,301,305,306,340,315,317,318,319,320,321,322,323,330,331,332,333,334,335,336,337,338,339) ;

Can anyone give me a hint as to what I should be doing to fix it?

Thanks in adv
Klew
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Member Galleries are not displayed when you click the link
« Reply #1 on: August 07, 2008, 07:28:07 am »

Nobody asked for debug_output, so you shouldn't have posted it. Turn notices_display off in coppermine's config if you have no idea what it means. Instead, you should have posted a link to your gallery. Judging from your previous postings, it's http://www.sybeaumonde.com/cpg1410/index.php, but you require login to access the gallery, so you should provide a non-admin test user account as well if you want answers.
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15760
Re: Member Galleries are not displayed when you click the link
« Reply #2 on: August 07, 2008, 08:03:04 am »

You also should upgrade your gallery to 1.4.19
Logged

klewless

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 107
Re: Member Galleries are not displayed when you click the link
« Reply #3 on: August 07, 2008, 02:12:59 pm »

Thanks, yeah, yes that's my site.
I know, I need an update on all my software - but should I not have it in good working order fist?
Login as test1 with the PW test1234

Please delete the unnecessary info from my message above.

Thanks in advance,
klew
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15760
Re: Member Galleries are not displayed when you click the link
« Reply #4 on: August 07, 2008, 02:23:12 pm »

Everything works fine. I've tested 3 different galleries of 3 different members.

e.g. http://www.sybeaumonde.com/cpg1410/displayimage.php?album=280&pos=1

Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Member Galleries are not displayed when you click the link
« Reply #5 on: August 07, 2008, 05:59:17 pm »

Please delete the unnecessary info from my message above.
No, we don't do that, since the following postings that refer to your garbage postings would then seem pointless and misplaced. This forum is meant as a place where others with similar issues can look up things for reference. Rendering threads useless in the manner you propose is not what we're up to.

You have been told in the past how support here works - please resepct board rules and common sense in the future.
Logged

klewless

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 107
Re: Member Galleries are not displayed when you click the link
« Reply #6 on: August 07, 2008, 08:24:17 pm »

There is most definitely something wrong there, sorry. If you click on "Member Galleries" you do not see the thumbnails for each member's gallery as before. Above the recent uploads section there used to be about 5 pages of thumbnails of the member galleries.

Thanks in advance,
L.

 :)

Logged

klewless

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 107
Re: Member Galleries are not displayed when you click the link
« Reply #7 on: August 07, 2008, 08:28:57 pm »

Also, if you click on "Album List" on the top menu... nothing. We have almost 100 individual albums.

Lady L.
Logged

klewless

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 107
Re: Member Galleries are not displayed when you click the link
« Reply #8 on: August 07, 2008, 08:35:59 pm »

No, we don't do that, since the following postings that refer to your garbage postings would then seem pointless and misplaced. This forum is meant as a place where others with similar issues can look up things for reference. Rendering threads useless in the manner you propose is not what we're up to.

You have been told in the past how support here works - please resepct board rules and common sense in the future.

Sorry, I misunderstood what I read here:

4.12.16 Miscellaneous settings
Enable debug mode

CPG will show error messages which are normally suppressed. This is helpful in troubleshooting problems with your gallery or when asking for help on the CPG Support Forums. Turn this feature off if you don't experience problems.

Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15760
Re: Member Galleries are not displayed when you click the link
« Reply #9 on: August 08, 2008, 07:57:44 am »

There is most definitely something wrong there, sorry. If you click on "Member Galleries" you do not see the thumbnails for each member's gallery as before. Above the recent uploads section there used to be about 5 pages of thumbnails of the member galleries.
See attachment....


Also, if you click on "Album List" on the top menu... nothing. We have almost 100 individual albums.
Explain your problem! I can see all member galleries >:(
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Member Galleries are not displayed when you click the link
« Reply #10 on: August 08, 2008, 08:12:51 am »

4.12.16 Miscellaneous settings
Enable debug mode

CPG will show error messages which are normally suppressed. This is helpful in troubleshooting problems with your gallery or when asking for help on the CPG Support Forums. Turn this feature off if you don't experience problems.
Yes, but nobody said that you're supposed to post that piece of information. It's helpfull when you provide a link to your gallery and supporters can look at the debug_output for themselves. Additionally, I told you to turn off notices_display ("Display notices in debug mode"). Here's the help text for notices_display:
Quote
May be helpful to troubleshoot problems with your coppermine install - only recommended if you know a little PHP and you can understand the additional error messages this option shows. This option only applies if debug mode is enabled

As eenemeenemuu suggested, I can't see your problem - everything is working as expected on your gallery - I can confirm his observations, so this sounds like a pebkac issue to me.
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Member Galleries are not displayed when you click the link
« Reply #11 on: August 08, 2008, 01:18:40 pm »

You have a known pagination bug. Click here to get back to page 1.
Logged

klewless

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 107
Re: Member Galleries are not displayed when you click the link
« Reply #12 on: August 08, 2008, 10:37:06 pm »

Thank you Nibbler. I will see if I can find the documentation about this. But tell me, is this fixed in the new version of CPM?

As o your comment.....you other person, I had three or four members PM me about this. I would appreciate it very much if you did not answer my posts in the future.

Klew.
Logged

klewless

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 107
Re: Member Galleries are not displayed when you click the link
« Reply #13 on: August 09, 2008, 12:52:20 am »

See attachment....

Explain your problem! I can see all member galleries >:(

Hi, this is a screen shot of what happens when I click on "Member Galleries", on the first blue bar, which always used to open the page displaying each member album's thumbnail.

(http://pic70.picturetrail.com/VOL1801/8042763/19701197/329358529.jpg)

The crazy thing, is when I use Nibbler's link posted, above, my gallery works.
What should I do to help my members who are also experiencing this problem?

Klew
Logged

klewless

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 107
Re: Member Galleries are not displayed when you click the link
« Reply #14 on: August 09, 2008, 12:57:10 am »

Another odd thing happens when I used Nibbler's link. It displays a Page 5 in the lower right of the member galleries area. When I click on Page 5, it gives me the same message I got that is shown in the screenshot above. I've had this reported to me by other people too.

Thanks for any help,
Klew
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15760
Re: Member Galleries are not displayed when you click the link
« Reply #15 on: August 09, 2008, 11:19:53 am »

First: attach pictures and don't hotlink them! I don't have the permissions in this board to modify your post.

What should I do to help my members who are also experiencing this problem?
Give them this link.
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Member Galleries are not displayed when you click the link
« Reply #16 on: August 09, 2008, 01:52:49 pm »

http://forum.coppermine-gallery.net/index.php/topic,53304.0.html should help, but you'll still get an extra page. It's not fixed in any version of Coppermine yet.
Logged

klewless

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 107
Re: Member Galleries are not displayed when you click the link
« Reply #17 on: August 09, 2008, 04:09:46 pm »

Thank you - I'll have a look at that.

Klew :)
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Member Galleries are not displayed when you click the link
« Reply #18 on: August 09, 2008, 07:59:06 pm »

The hotlink is broken. That's not a nice thing to do: cleaning up (i.e. removing the hotlinked image) after having solved your issue is plain-selfish. I have had enough of your behaviour. Respect board rules or you'll get banned.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.029 seconds with 20 queries.