Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Host Change/Photos don't show  (Read 3355 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

spiritseeker31

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
Host Change/Photos don't show
« on: June 21, 2008, 04:18:10 am »

I changed hosting companies. I installed coppermine gallery, uploaded the backup. I moved over the folder labled pictures (gallery folder) and I'm still getting the red x's instead of thumbnails and pictures. I know its got to be something easy/stupid that I"m not getting here. Help anyone?  www.megansmadams.com/pictures
Logged

ib2loud

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 77
  • I <3 CPG!
    • OKShowPics.com
Re: Host Change/Photos don't show
« Reply #1 on: June 21, 2008, 04:32:51 am »

have you tried reloading the images through your admin tools?
Logged

spiritseeker31

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
Re: Host Change/Photos don't show
« Reply #2 on: June 21, 2008, 05:02:18 am »

Yes, thank you. It listed some as fixed and some that it didn't. There are over 15,000 pictures. But I'm still getting the red x's in the gallery - no photos yet.
Logged

spiritseeker31

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
Re: Host Change/Photos don't show
« Reply #3 on: June 21, 2008, 07:51:01 am »

I just tried to reinstall everything....the folder is reuploading as we speak but........those that have uploaded -still no photos. I really don't want to upload 15k pictures again :( Any help is welcome!
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Host Change/Photos don't show
« Reply #4 on: June 21, 2008, 01:11:52 pm »

The pictures are simply not on the server. Make sure you downloaded all of them and then uploaded all of them.
Logged

spiritseeker31

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
Thumbnails Aren't Showing
« Reply #5 on: July 01, 2008, 08:32:53 pm »

I changed hosting companies and transferred over folders/database. My pictures are showing up but the various sized thumbnails are not. How do I fix this?

www.megansmadams.com/pictures

THANKS!
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Host Change/Photos don't show
« Reply #6 on: July 01, 2008, 08:42:27 pm »

Upload the missing images to the webserver.
Logged

spiritseeker31

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
Re: Host Change/Photos don't show
« Reply #7 on: July 01, 2008, 08:48:25 pm »

I did that, two or three times.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Host Change/Photos don't show
« Reply #8 on: July 02, 2008, 07:47:24 am »

Use the admin tools to re-create the thumbs and intermediates - it seems that http://www.megansmadams.com/pictures/albums/userpics/004.jpg is there, but http://www.megansmadams.com/pictures/albums/userpics/thumb_004.jpg is not there.
Logged

spiritseeker31

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
Re: Host Change/Photos don't show
« Reply #9 on: July 02, 2008, 04:57:43 pm »

Use the admin tools to re-create the thumbs and intermediates - it seems that http://www.megansmadams.com/pictures/albums/userpics/004.jpg is there, but http://www.megansmadams.com/pictures/albums/userpics/thumb_004.jpg is not there.

Thank you for responding. When tryingn to recreate, I get the following messages:

Updating thumbnails and/or resized images, please wait...
ERROR creating : albums/userpics/thumb_013.jpg
ERROR creating : albums/userpics/thumb_012.jpg
ERROR creating : albums/userpics/thumb_011.jpg
ERROR creating : albums/userpics/thumb_010.jpg
ERROR creating : albums/userpics/thumb_009.jpg
ERROR creating : albums/userpics/thumb_008~0.jpg
ERROR creating : albums/userpics/thumb_007~0.jpg
ERROR creating : albums/userpics/thumb_006~0.jpg
ERROR creating : albums/userpics/thumb_005~0.jpg
ERROR creating : albums/userpics/thumb_004~1.jpg
ERROR creating : albums/userpics/thumb_003~3.jpg
ERROR creating : albums/userpics/thumb_002~3.jpg
ERROR creating : albums/userpics/thumb_001~3.jpg
ERROR creating : albums/userpics/thumb_008.jpg
ERROR creating : albums/userpics/thumb_007.jpg
ERROR creating : albums/userpics/thumb_006.jpg

ETC throughout the 15,000 pictures.
Logged

spiritseeker31

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
Re: Host Change/Photos don't show
« Reply #10 on: July 02, 2008, 05:08:16 pm »

My thumbs and intermediates appear to be here http://megansmadams.com/pictures/albums/userpics/_vti_cnf (with the same file names as the full sized in the uerspics folder).
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Host Change/Photos don't show
« Reply #11 on: July 02, 2008, 07:05:48 pm »

The link you posted results in an "500 internal server error". Make sure that you set permissions on the albums folder and everything within it as suggested in the docs. Make sure that http uploads work as expected.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.019 seconds with 20 queries.