Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: [Solved]: thumbnails?  (Read 2628 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

biggestanafan

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 39
[Solved]: thumbnails?
« on: June 19, 2008, 10:42:13 pm »

They were showing on my old host gallery today but the thumbnails cannot be found on my old server or my current ... is there any way to get them back?
« Last Edit: June 24, 2008, 02:26:14 pm by Joachim Müller »
Logged

just_some_guy

  • Supporter
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 539
  • I am currently on holiday, back in a few weeks. :D
Re: thumbnails?
« Reply #1 on: June 19, 2008, 11:36:04 pm »

If you still have the full-size images tou can re-create the thumbnails using the Admin Tools.
Logged
Tambien, Hablo Español      PHP - Achieve Anything
"The Internet is becoming the town square for the global village of tomorrow. " - Bill Gates
Windows 7 Forums

biggestanafan

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 39
Re: thumbnails?
« Reply #2 on: June 20, 2008, 04:32:15 pm »

how do i do that because i think im doing it wrong.. a blank screen comes up when i select the update thumbnails option :/
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: thumbnails?
« Reply #3 on: June 20, 2008, 04:41:32 pm »

Set it to update a smaller number of images per click.
Logged

biggestanafan

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 39
Re: thumbnails?
« Reply #4 on: June 20, 2008, 04:46:32 pm »

thanks i didn't select the option before! :)

i'm getting errors though..

ERROR creating : albums/userpics/thumb_picofmonth~0.png
ERROR creating : albums/userpics/thumb_vlcsnap-83488.jpg
ERROR creating : albums/userpics/thumb_vlcsnap-83517.jpg
ERROR creating : albums/userpics/thumb_vlcsnap-83572.jpg
ERROR creating : albums/userpics/thumb_vlcsnap-83464.jpg
ERROR creating : albums/userpics/thumb_vlcsnap-83446.jpg
ERROR creating : albums/userpics/thumb_vlcsnap-83428.jpg
ERROR creating : albums/userpics/thumb_vlcsnap-75932.jpg
Logged

biggestanafan

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 39
Re: thumbnails?
« Reply #5 on: June 20, 2008, 04:59:25 pm »

oh.. the pictures with error are not on the gallery :O  . .  why didnt they upload I did a full backup and they arent in my backuped up folder?
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: thumbnails?
« Reply #6 on: June 24, 2008, 02:26:04 pm »

why didnt they upload
They don't upload themselves - it must have been the human operator's fault: either your backup was incomplete or your restore. Nothing we could help you with (especially since you failed to post corresponding links). Marking thread accordingly - PEBKAC.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.018 seconds with 19 queries.