Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Problem After Site Transfer  (Read 4025 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Super Noodles

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 31
Problem After Site Transfer
« on: June 12, 2008, 08:22:57 pm »

Hi all

I have a problem after I have transferred my site to a new host. Some of the thumbs/immediate images are showing and some aren't.

Now I will give you my url but my friend who has parted from the site and has passed everything onto me was banned from here and I hope that won't stop you guys from helping me :)

Has I haven't changed my nameservers yet I have a temp url >> http://67.18.16.226/~william/covers/index.php

You will see what I mean soon as the index page loads up, hope you guys can help ;D
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Problem After Site Transfer
« Reply #1 on: June 12, 2008, 08:32:13 pm »

Rebuild the lost thumbs and intermediates using admin tools.
Logged

Super Noodles

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 31
Re: Problem After Site Transfer
« Reply #2 on: June 12, 2008, 11:43:48 pm »

I'm getting some error's

Code: [Select]
ERROR creating : albums/userpics/10001/13/thumb_Lasse_Stefanz_-_I_Tomteverkstan_(Front).jpg
is this normal ;)
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Problem After Site Transfer
« Reply #3 on: June 12, 2008, 11:50:24 pm »

Check that your albums directory and all subdirectories are writable. Also, verify that uploading files (ie. image resizing) is working.
Logged

Super Noodles

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 31
Re: Problem After Site Transfer
« Reply #4 on: June 13, 2008, 12:01:02 am »

all directories are chmod to 777 and image resizing is set to "everyone" plus uploads are active, is this right
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Problem After Site Transfer
« Reply #5 on: June 13, 2008, 12:09:51 am »

I mean upload something. Test it works.
Logged

Super Noodles

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 31
Re: Problem After Site Transfer
« Reply #6 on: June 13, 2008, 12:17:04 am »

Yeah it works, but still get the error from time to time ;)
Logged

Super Noodles

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 31
Re: Problem After Site Transfer
« Reply #7 on: June 13, 2008, 11:06:16 am »

Also going through 1 album about halfway through it stops and just shows a blank white page, any ideas ;)
Logged

paulo.nesso

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 11
Re: Problem After Site Transfer
« Reply #8 on: November 07, 2008, 06:44:40 pm »

Hi all

I have a problem after I have transferred my site to a new host. Some of the thumbs/immediate images are showing and some aren't.

Now I will give you my url but my friend who has parted from the site and has passed everything onto me was banned from here and I hope that won't stop you guys from helping me :)

Has I haven't changed my nameservers yet I have a temp url >> http://67.18.16.226/~william/covers/index.php

You will see what I mean soon as the index page loads up, hope you guys can help ;D

I'm with the same problem...  Do you solved it???
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Problem After Site Transfer
« Reply #9 on: November 08, 2008, 01:56:15 pm »

I'm with the same problem...
Then do as suggested per board rules:
8. Post links
When posting a support request, it's helpfull for supporters in most cases to see what the actual page looks like, that's why it's recommended that you always post a link to your coppermine gallery page when asking for support. If your site contains adult content, make sure to post a warning together with your link!
, preferably in a thread of your own, as the issues the thread starter of this thread had may or may not be the same that you have.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.02 seconds with 19 queries.