Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: [Solved]: Having problems uploading!  (Read 2763 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

BigNick

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
[Solved]: Having problems uploading!
« on: June 10, 2008, 03:37:49 pm »

hi i am having troubles uploading photo's to my domain all permisions are set to 777 i used single upload and i got this

"The file 'albums/userpics/10001/work_christmas_and_new_year_06-07_002~1.jpg' can't be inserted in the album

Error executing ImageMagick - Return value: 127"


can anyone help please?
« Last Edit: June 10, 2008, 04:17:35 pm by Hein Traag »
Logged

BigNick

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: Having problems uploading!
« Reply #1 on: June 10, 2008, 03:45:37 pm »

here is more information

Critical error
The file 'albums/userpics/10001/work_christmas_and_new_year_06-07_002~1.jpg' can't be inserted in the album

Error executing ImageMagick - Return value: 127


Cmd line :
/usr/binconvert -quality 80 -antialias -geometry 100x75 'albums/userpics/10001/work_christmas_and_new_year_06-07_002~1.jpg' 'albums/userpics/10001/thumb_work_christmas_and_new_year_06-07_002~1.jpg'



The convert program said:
sh: /usr/binconvert: No such file or directory



File: /home/gs1552/public_html/coppermine/db_input.php - Line: 402
 
Logged

steveeh131047

  • Supporter
  • Coppermine frequent poster
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 217
Re: Having problems uploading!
« Reply #2 on: June 10, 2008, 04:00:12 pm »

BigNick,

Have you tried using GD instead of ImageMagick?

Go to Config>Files and thumbnails advanced settings>Method for resizing images>GD version 2.x

Also check you have the right path for ImageMagick:

Config>Files and thumbnails advanced settings>Path to ImageMagick 'convert' utility (example /usr/bin/X11/)

Steve
Logged

Hein Traag

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: nl
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 2166
  • A, B, Cpg
    • Personal website - Spintires.nl
Re: Having problems uploading!
« Reply #3 on: June 10, 2008, 04:01:28 pm »

Follow Steven's advice.

Better yet.. do a search next time for "Error executing ImageMagick - Return value: 127" as this has been answered over and over again.

Cheers
Hein
Logged

BigNick

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: Having problems uploading!
« Reply #4 on: June 10, 2008, 04:08:52 pm »

thanks this has been resolved
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.018 seconds with 20 queries.