Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: All of the images disappeared, even though they exist in the folders!  (Read 1861 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Lillie

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2

The weirdest thing just happened. All of the images and thumbnails "disappeared" from my gallery but when I checked the album folders via FTP, the pictures are still there! I haven't changed any settings or permissions (that I know/remember) so what could be causing this?

http://www.tildaswinton.net/gallery/

Logged

Nibbler

  • Guest

Looks like you set up hotlink protection but did it wrong. Disable it.
Logged

Lillie

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2

But the hotlink disabling has been active for months already and the images showed up fine before. I also run two other coppermine galleries at the same space and they've worked fine so far. And if I disable it my bandwidth usage will be 100% in few weeks because the hotlinkers..
Logged

Nibbler

  • Guest

It's set up for tildaswinton.net but not www.tildaswinton.net. Talk to your host if you don't how to fix it; it's nothing to do with Coppermine.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.015 seconds with 20 queries.