Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: A big problem,someone please help me  (Read 4042 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

petko

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
A big problem,someone please help me
« on: June 03, 2008, 09:12:13 pm »

Hello.I'vei nstalled for first time that amazing gallery and when I tried to uploud one photo it show me some error - 262.I was searching 1,30 for someway to "kill" that problem...but I can't.Please somebody help me!!!

Thanks a lot!
« Last Edit: June 03, 2008, 09:32:38 pm by François Keller »
Logged

petko

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: A big problem,someone please help me
« Reply #1 on: June 03, 2008, 09:13:37 pm »

Version: 1418
Logged

François Keller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: fr
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 9096
  • aka Frantz
    • Ma galerie
Re: A big problem,someone please help me
« Reply #2 on: June 03, 2008, 09:34:32 pm »

Quote
I tried to uploud one photo it show me some error - 262.
give us more details, but for a start, read the post it of this board http://forum.coppermine-gallery.net/index.php/topic,24088.0.html
Logged
Avez vous lu la DOC ? la FAQ ? et cherché sur le forum avant de poster ?
Did you read the DOC ? the FAQ ? and search the board before posting ?
Mon Blog

petko

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: A big problem,someone please help me
« Reply #3 on: June 03, 2008, 09:39:47 pm »

Thank you for the quickly answer!


It show me that error
Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 9000 bytes) in /home/=====/public_html/include/picmgmt.inc.php on line 262

when I try to uploud HQ picture (860 kb )
Logged

François Keller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: fr
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 9096
  • aka Frantz
    • Ma galerie
Logged
Avez vous lu la DOC ? la FAQ ? et cherché sur le forum avant de poster ?
Did you read the DOC ? the FAQ ? and search the board before posting ?
Mon Blog

petko

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: A big problem,someone please help me
« Reply #5 on: June 03, 2008, 09:49:56 pm »

Quote
lternative 1 (ideal):Increase the memory limit allocation in php.ini. You must be the server's administrator to do this. Also, .htaccess files cannot change this configuration setting, and it cannot be changed using ini_set(). First, you locate the following block in php.ini:

Code:

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
; Resource Limits ;
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

max_execution_time = 30     ; Maximum execution time of each script, in seconds
max_input_time = 60        ; Maximum amount of time each script may spend parsing request data
memory_limit = 8M      ; Maximum amount of memory a script may consume (8MB)


That is what I search.But I cant understand where I must to put that. :'( :'( :'(
Logged

François Keller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: fr
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 9096
  • aka Frantz
    • Ma galerie
Re: A big problem,someone please help me
« Reply #6 on: June 03, 2008, 10:02:06 pm »

ask your webhost if they can do it for you. If not, look at the others solutions or try to use a mod like coppermine java image uploader
Logged
Avez vous lu la DOC ? la FAQ ? et cherché sur le forum avant de poster ?
Did you read the DOC ? the FAQ ? and search the board before posting ?
Mon Blog

petko

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: A big problem,someone please help me
« Reply #7 on: June 03, 2008, 10:42:02 pm »

I just tried the Java but it miss some pictures.
The others ways - resize images and btw ... I must to uploud the photos in the original sizes.

So please if there is some way to do it alone (change something in some .php file) please tell me,I really need from that  :'( :'(
Logged

just_some_guy

  • Supporter
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 539
  • I am currently on holiday, back in a few weeks. :D
Re: A big problem,someone please help me
« Reply #8 on: June 03, 2008, 10:59:49 pm »

php.net/ini_set()

Have a look into the PHP ini_set() function; if you can't edit your php.ini file then this is a very good alternative, it allows you to modify the pre-set PHP settings on a per-file basis. It could elevate your memory_limit like so -
Code: [Select]
ini_set("memory_limit", "10M");.

Also, you may wish to look at the Coppermine Home Uploader mod, as an alternative, it doesnt operate on your server, instead it works on your PC so it bypass's any PHP restrictions.
Logged
Tambien, Hablo Español      PHP - Achieve Anything
"The Internet is becoming the town square for the global village of tomorrow. " - Bill Gates
Windows 7 Forums
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.018 seconds with 19 queries.