Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: [Solved]: Make coppermine pass WAI validation  (Read 2006 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

moullas

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
[Solved]: Make coppermine pass WAI validation
« on: May 28, 2008, 07:34:46 pm »

Hi there...
I'm trying to get coppermine to pass validation on WebAGoGo...

My theme validates fine as far as W3C XHTML and CSS standards go, but there are some <b> tags that make my gallery fail..

Now, i opened the whole of the Coppermine files and did a search-replace for <b> elements and changed them to <strong>.

My number of errors dropped to the point that i now only have 1 line of code that fails the automated validation, and is the one that says
"278 files in 23 albums and 4 categories with 0 comments viewed 3483 times"
the files, albums, categories and comments words are all tagged with the <b>, and i can't figure out where this function is called to change the code (my one and only guess is include/themes.inc.php but that didn't do it)

My gallery sits http://www.40thscouts.org/album/

If you view the source, and do a search for the <b> tag you'll see exactly the table row where this is happening...

Can anyone help??
Thanks
« Last Edit: May 29, 2008, 07:51:08 am by Stramm »
Logged

Stramm

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: Make coppermine pass WAI validation
« Reply #1 on: May 28, 2008, 08:06:49 pm »

have a look at lang/yourlang.php

moullas

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: Make coppermine pass WAI validation
« Reply #2 on: May 29, 2008, 07:30:21 am »

Thanks a lot... it was my error... since when i was doing the search and replace function i didn't have the lang folder on my local pc...
(i didn't assume that languages would make a difference for this).

Well it seems that assumptions are the mother of all f*ckups (as we say here in my work) :))

Thanks again!
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.015 seconds with 22 queries.