Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: need help solving a problem  (Read 2231 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

stubbdog

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
need help solving a problem
« on: May 28, 2008, 07:00:21 am »

I installed and have have been running 1.4.9 for a year or so with no problems and have been very happy with it.

Then about a week ago, I noticed that when I went to my gallery I got two problems:

1. It wants to load an active X file to run outlook
2. My symantec anti-virus is popping up messages saying that it is blocking an intrusion attempt by ccfelomvhk.com (IP 85.255.121.195)


So, I just updated to 1.4.18 and even tho the gallery is working, both of those problems are still happening. 

I did a search here in the forums and didnt find anything related to that webname.  So, I am started up this thread to ask for help related.

I can only guess that the problem is located in one of the following places:

include/config.inc.php
anycontent.php
albums...

as obviously those are the only things that would not have been changed in the upgrade.

Any help would be appreciated.

Logged

Hein Traag

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: nl
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 2166
  • A, B, Cpg
    • Personal website - Spintires.nl
Re: need help solving a problem
« Reply #1 on: May 28, 2008, 07:02:46 am »

Logged

François Keller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: fr
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 9094
  • aka Frantz
    • Ma galerie
Re: need help solving a problem
« Reply #2 on: May 28, 2008, 07:04:11 am »

Logged
Avez vous lu la DOC ? la FAQ ? et cherché sur le forum avant de poster ?
Did you read the DOC ? the FAQ ? and search the board before posting ?
Mon Blog

stubbdog

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: need help solving a problem
« Reply #3 on: May 28, 2008, 08:19:17 am »

thanks for the help.  Only on page 6 of like 16 but yep looks similar to that one.

Guess my search didnt find it cause the webname and IP address that it came from associated with mine was a little different than the ones in that post, but the similaririties are there for sure.

Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.02 seconds with 20 queries.