Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: [Solved]: Two pictures won't show up  (Read 1847 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Spicedogs

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 17
[Solved]: Two pictures won't show up
« on: May 23, 2008, 07:29:46 pm »

I have two pictures in my gallery that won't show up as thumbnails. I can't figure it why. Here's what the gallery looks like:

[Edit GauGau] Replaced hotlinked image with attachment [/Edit]

Three thumbnails show up, but two others won't. Interestingly, they were showing up a month ago. Any advice?
« Last Edit: May 24, 2008, 02:02:36 am by Joachim Müller »
Logged

Riox

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 55
Re: Two pictures won't show up
« Reply #1 on: May 23, 2008, 08:02:28 pm »

Code: [Select]
The requested URL /coppermine/albums/userpics/10002/thumb_emmywalking_1.jpg was not found on this server.
You might wanna try out "Update thumbs and/or resized photos" in the Admin tools.
Logged

Spicedogs

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 17
Re: Two pictures won't show up
« Reply #2 on: May 23, 2008, 08:16:22 pm »

Thank you. It worked.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.018 seconds with 19 queries.