Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: [Solved]: wrong path  (Read 4149 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Halfhidden

  • Guest
[Solved]: wrong path
« on: May 18, 2008, 02:29:25 am »

After installing your mod I noticed that avatars were not showing up in Coppermine. Instead I saw a box with a red x, the path to the avatar was incorrect and I cannot find a solution for this. I've searched the forum and looked through the code but cannot find the path.
I'm using smf as a forum so the avatar is in smf>avatar
But I noticed that the mod has been looking for the avatar as smf>smf>avatar
where do I correct this please ?
« Last Edit: May 22, 2008, 01:45:50 pm by Stramm »
Logged

Stramm

  • Moderator
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: wrong path
« Reply #1 on: May 18, 2008, 11:07:47 am »

from the announcement thread
Quote
Of course bridged versions use PM and avatar system of the forum. Due to how SMF works only the 'hosted' avatars get considered here.
http://forum.coppermine-gallery.net/index.php/topic,28367.0.html

Somewhere in the modpack forum a user has posted a hack how to make user uploaded avatars work.

Halfhidden

  • Guest
Re: wrong path
« Reply #2 on: May 18, 2008, 12:13:12 pm »

Thanks Stramm,
I got the avatars working and sharing with the forum and vice versa. Now members have the one avatar that is used in all posts forum or gallery. Just puzzled as to why the path became repeated.
I'll hunt down the hack.
Thanks again.
Regards,
Steff
Logged

Stramm

  • Moderator
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: wrong path
« Reply #3 on: May 22, 2008, 10:35:05 am »

Can I mark this as solved then?

Halfhidden

  • Guest
Re: wrong path
« Reply #4 on: May 22, 2008, 12:23:11 pm »

Yes....please. I hunted down the hack but it didn't help. But I discovered that the path to the avatar is set in the sql database under the table gpg14x_bridge. I altered this to reflect the directory that the avatars were stored in. I wanted to have some avatars that were kept for administrator or moderator use, so I put them in a sub directory within the avatar directory and changed the attributes so's that the folder cannot be seen, but can be read.
The end results were that I have avatars that work in the forum and gallery..... with certain avatars protected to prevent others from choosing them.

Regards,
Steff
Logged

Stramm

  • Moderator
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: wrong path
« Reply #5 on: May 22, 2008, 01:45:40 pm »

Usually you set the path to the avatars in the bridge manager. That's easier than messing with the db and is part of the bridging process.

Halfhidden

  • Guest
Re: [Solved]: wrong path
« Reply #6 on: May 22, 2008, 02:00:24 pm »

Point taken...  8)
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.018 seconds with 20 queries.