Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: "no image" error after search  (Read 1632 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bbyparit

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
"no image" error after search
« on: May 20, 2008, 09:07:48 am »

Hi. If a user does a search and is viewing the thumbnails from the search, then clicks on a thumbnail to view the image, they get the error "no image to display"; however, if I go browse to that image straight from the gallery, it works correctly. http://www.jrmints.com/coppermine/thumbnails.php?album=1

Any help would be greatly appreciated.
Paula
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: "no image" error after search
« Reply #1 on: May 20, 2008, 09:15:43 am »

Can not replicate - I used the search feature on the page, searched for "sunrise", clicked on the thumbnail on the result screen and went as expected to the intermediate image. Post details (e.g. search terms, deep links etc.)
Logged

bbyparit

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: "no image" error after search
« Reply #2 on: May 20, 2008, 09:19:44 am »

After posting my question, I went to log in as admin and it would allow me to login as that user, but would not give me admin tools/rights.
I cleared the cookies and tried again. I immediately got my admin rights upon logging in.
So then I tried the search problem and all worked fine. There was some issue with a cookie I suppose.

Thank you for such a quick response.
Paula
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.015 seconds with 20 queries.