Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: XP Upload Not Working!  (Read 1723 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Shaibani

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
XP Upload Not Working!
« on: May 12, 2008, 06:40:30 pm »

When I try to upload files via XP Publish feature, it says that the upload is succesful, but when I go to my gallery...nothing is uploaded...HELP!!!
Logged

just_some_guy

  • Supporter
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 539
  • I am currently on holiday, back in a few weeks. :D
Re: XP Upload Not Working!
« Reply #1 on: May 12, 2008, 06:45:07 pm »

Logged
Tambien, Hablo Español      PHP - Achieve Anything
"The Internet is becoming the town square for the global village of tomorrow. " - Bill Gates
Windows 7 Forums

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: XP Upload Not Working!
« Reply #2 on: May 13, 2008, 08:09:41 am »

Make sure that regular http uploads work in the first place (as suggested in the docs, sections "upload troubleshooting" and "asking for support on upload issues"). Post the needed information. Post as well what browser you used.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.016 seconds with 20 queries.