Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: [Closed]: Report button gone! (Stramm mod)  (Read 5675 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Fabricio Ferrero

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1996
  • From San Juan, Argentina, to the World!
    • http://fabricioferrero.com/
[Closed]: Report button gone! (Stramm mod)
« on: May 01, 2008, 02:41:15 am »

Hi, I think I saw this topic but I can't find it. Severals hours looking for it. (even in google)

The report button it's gone in pictures and comments. I'm using Stramm mod.

Help please...

(I set to YES report to admin in configuration panel)
« Last Edit: May 06, 2008, 07:51:52 am by Joachim Müller »
Logged
Read Docs and Search the Forum before posting. - Soporte en español
--*--
Fabricio Ferrero's Website

Catching up! :)

Stramm

  • Moderator
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: Report button gone! (Stramm mod)
« Reply #1 on: May 01, 2008, 10:22:30 am »

link and testuser account, please

Fabricio Ferrero

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1996
  • From San Juan, Argentina, to the World!
    • http://fabricioferrero.com/
Re: Report button gone! (Stramm mod)
« Reply #2 on: May 02, 2008, 02:55:49 am »

Sorry....

 USER: test  Pass: 123

web:http://ww.elgranalbum.com

Please, help...

(I think this already discuss but I can't make it work)
Logged
Read Docs and Search the Forum before posting. - Soporte en español
--*--
Fabricio Ferrero's Website

Catching up! :)

Fabricio Ferrero

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1996
  • From San Juan, Argentina, to the World!
    • http://fabricioferrero.com/
Re: Report button gone! (Stramm mod)
« Reply #3 on: May 02, 2008, 02:56:48 am »

"www" of course... I made a mistake..
Logged
Read Docs and Search the Forum before posting. - Soporte en español
--*--
Fabricio Ferrero's Website

Catching up! :)

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Report button gone! (Stramm mod)
« Reply #4 on: May 02, 2008, 08:39:44 am »

Well, to me it seems like you edited include/themes.inc.php. Is that the case? Because I tried with a random page (http://www.elgranalbum.com/gal/displayimage.php?pos=-11) and the report button is not there. I thought this was related to your custom theme, so I switched to the classic theme, but even in classic your custom navbar buttons still shine through.
Report what you did.
Logged

Fabricio Ferrero

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1996
  • From San Juan, Argentina, to the World!
    • http://fabricioferrero.com/
Re: Report button gone! (Stramm mod)
« Reply #5 on: May 03, 2008, 03:09:16 am »

I'm sure I edited to add some features... I'm going to compare with the original one tonight and I reply tomorrow what I found. I remember adding code but I'm sure I haven't erase code so I don't know what happened.

In admin mode I see the Report button, so I'm not sure that could be for taking out code from theme file. But, in case you think it's beacause I don't allow to registered users send postcard, I already test setting that option to YES and eventhoug they can't see the button.

I reply again tomorrow. Thanks in advance.

(sorry for my bad english)
Logged
Read Docs and Search the Forum before posting. - Soporte en español
--*--
Fabricio Ferrero's Website

Catching up! :)

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Report button gone! (Stramm mod)
« Reply #6 on: May 03, 2008, 07:40:55 am »

Well, you mustn't edited include/themes.inc.php - undo your changes there and instead modify themes/yourtheme/theme.php.
There is little other advice I could give you.
Logged

Fabricio Ferrero

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1996
  • From San Juan, Argentina, to the World!
    • http://fabricioferrero.com/
Re: Report button gone! (Stramm mod)
« Reply #7 on: May 03, 2008, 06:24:23 pm »

I was "sure" I did, but, I didn't. I did not edited themes.inc.php. So, the problems it's still there. I'm having others problems biggers than this so I really don't know what to do. (Uploading pictures, so many failed logins and I have few registered yet.) So I'm in big trouble but, I already launched the web so I'm little bit lost.

I know I can't do 2 question in one topic, I only say this because maybe someone could have suffer the same I know how to fix it.

My web it is hosted in a very good company in my country so I don't think that they are generating my problem. well, thanks again and every suggestin would be SO apreciated.
Logged
Read Docs and Search the Forum before posting. - Soporte en español
--*--
Fabricio Ferrero's Website

Catching up! :)

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Report button gone! (Stramm mod)
« Reply #8 on: May 03, 2008, 11:11:42 pm »

What's your default language?
Logged

Fabricio Ferrero

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1996
  • From San Juan, Argentina, to the World!
    • http://fabricioferrero.com/
Re: Report button gone! (Stramm mod)
« Reply #9 on: May 06, 2008, 03:06:19 am »

The delay was because I was looking for a new web hosting company and I didn't have time to reply. If you want to close this topic it's ok for me. THANK YOU VERY MUCH. I'm thinking of installing the new (1.4.18) cpg all over again and start customizing from cero. So, never mind this issue. I hope not shows up in the new installation.

Thanks again.
Logged
Read Docs and Search the Forum before posting. - Soporte en español
--*--
Fabricio Ferrero's Website

Catching up! :)
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.019 seconds with 20 queries.