Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Slideshow images not showing after moving to another host  (Read 1895 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

gurdip

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 9
Slideshow images not showing after moving to another host
« on: April 25, 2008, 10:52:49 pm »

Hi,

I'm moving to another host so I have to move 2 Coppermine galleries. I moved the 1st gallery without any problems, but the slideshow is not working on the second (shows broken image); on the original host it works perfectly. When I right-click the broken image, I realise that the reference/url does not show the full path to images, wheares it does on the original. What could have gone wrong?

The steps I used to move the galleries are as follows:


- FTP-downloaded complete coppermine-folder to my PC
- use phpMyAdmin to dump mySQL database entries.
- FTP-uploaded the coppermine-folder to the new server
- CHMOD the folder /albums to 755
- restore the mySQL tables via phpmyadmin
- corrected entries in include/config.inc.php  


Thanks in advance.

gs
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Slideshow images not showing after moving to another host
« Reply #1 on: April 25, 2008, 10:58:07 pm »

Post a link.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.022 seconds with 19 queries.