Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: [Solved]: Lost All My Images  (Read 2784 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hydref

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
[Solved]: Lost All My Images
« on: April 25, 2008, 09:41:00 am »

All the images - thumbnails, full sized, even the header and the W3C logos - have vanished from my gallery - http://www.sonicbiro.co.uk/screencaps/index.php
When I first saw it, I thought it was just on my computer, but now I've received a few emails about it.
Any help in finding out why would be appreciated.

Thanks
« Last Edit: April 25, 2008, 10:47:22 am by Nibbler »
Logged

Hein Traag

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: nl
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 2166
  • A, B, Cpg
    • Personal website - Spintires.nl
Re: Lost All My Images
« Reply #1 on: April 25, 2008, 09:58:35 am »

Upgrade first to 1.4.18. You are running <!--Coppermine Photo Gallery 1.4.16 (stable)-->

1.4.16 was vulnerable to a security bug. Read these two threads also to know how to clean up your site just in case you were a victim of this too.

http://forum.coppermine-gallery.net/index.php/topic,51671.0.html
http://forum.coppermine-gallery.net/index.php/topic,51927.0.html
Logged

Stramm

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: Lost All My Images
« Reply #2 on: April 25, 2008, 10:14:24 am »

Viewed from the web your images directory (here the navigation images, smilies etc. are located) is empty. Either you placed some sort of hotlink protection into one of the affected directories or it's main directories or all image files got deleted. Check that with your ftp app.

hydref

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: Lost All My Images
« Reply #3 on: April 25, 2008, 10:28:32 am »

It was the hotlink protection from my host *feels like an idiot*  :-[
Thanks for the quick replies. I've downloaded 1.4.18 and will install it asap.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: [Solved]: Lost All My Images
« Reply #4 on: April 25, 2008, 02:58:50 pm »

Don't install it, but perform an upgrade.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.04 seconds with 19 queries.