Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: [Solved]: No automatic redirection  (Read 2518 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hex1a4

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 17
  • Xubuntu GNU/Linux user
[Solved]: No automatic redirection
« on: April 24, 2008, 05:08:34 pm »

Hi,

In version 1.4.10 I used to be automaically redirected like when logging-in/out.  The only exception was after making changes to the gallery's configuration.  Now, in version 1.4.18, I always have to click the 'Continue' link.  How do I change this to automatically redirect? 

My gallery is at hex1a4.net/art/

Thank you kindly.
« Last Edit: April 24, 2008, 06:03:16 pm by Stramm »
Logged

Stramm

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: No automatic redirection
« Reply #1 on: April 24, 2008, 05:51:24 pm »

Make sure in your windows 'internet settings' - zones - misc - you allow meta refreshes (in case you use IExplore)

hex1a4

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 17
  • Xubuntu GNU/Linux user
[Solved] Re: No automatic redirection
« Reply #2 on: April 24, 2008, 06:02:25 pm »

Thank you for your reply.  I'm using Epiphany on Xubuntu GNU/Linux.  Meta refresh is allowed.  Anyway, it works now.  I think the problem was related to another issue I had which is now solved. 
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.016 seconds with 19 queries.