Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Thumbnails not updating at Util.php (Admin Tools)'  (Read 4704 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Vini

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 55
Thumbnails not updating at Util.php (Admin Tools)'
« on: April 18, 2008, 10:34:41 pm »

I want to resize all the thumbs at my gallery, But It simple doesn't work
When I go to Admin Tools and select the option to update thumbs (mini and regular) and select it to go, It says the thumb was updated successfully, But when I check the file It had NO DIFFERENCE, the same

HELP?
Logged

Stramm

  • Moderator
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: Thumbnails not updating at Util.php (Admin Tools)'
« Reply #1 on: April 19, 2008, 01:06:36 pm »

link to your gallery
what settings you had before, and what new size and resize method you entered now?

Vini

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 55
Re: Thumbnails not updating at Util.php (Admin Tools)'
« Reply #2 on: April 20, 2008, 02:56:08 am »

link to your gallery
what settings you had before, and what new size and resize method you entered now?
I have found that I needed to set EVERY file to 777 CHMOD So It could be changeable...
But now I think there's an error on Util.php itself, I go updating and then when it comes to:
http://britneypictures.org/util.php?numpics=15&startpic=4670&albumid=0&autorefresh=1&action=update_thumbs&updatetype=0
I mean when the startpic goes to 4670 it doesn't work anymore, It stops, the page even loads...
What It's wrong?
Logged

Stramm

  • Moderator
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: Thumbnails not updating at Util.php (Admin Tools)'
« Reply #3 on: April 20, 2008, 12:45:15 pm »

try setting numpics to a lower number... maybe even 1

Vini

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 55
Re: Thumbnails not updating at Util.php (Admin Tools)'
« Reply #4 on: April 20, 2008, 11:33:13 pm »

try setting numpics to a lower number... maybe even 1
Some files stills doesn't want to get updated
Maybe because they're too much large?
Logged

Stramm

  • Moderator
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: Thumbnails not updating at Util.php (Admin Tools)'
« Reply #5 on: April 21, 2008, 07:47:26 am »

Usually they don't update if they're non image files or if the systems resources aren't sufficient (as you already said)
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.018 seconds with 19 queries.