Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Error when Batch add pictures  (Read 6096 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Dr. Mohammed

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
    • http://www.arabvet.com
Error when Batch add pictures
« on: October 13, 2003, 01:11:43 pm »

Hi all

I have php-nuke 6.5

when I click Batch add pictures then Select directory I got this error:
Code: [Select]

Warning: getimagesize(): Read error! in /home/xxxxxx/public_html/mag/modules/coppermine/searchnew.php on line 130

Note:
Images added successfully but where this error comes from? and how to fix?

Please help.
Logged

kegobeer

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4637
  • Beer - it does a body good!
    • The Kazebeer Family Website
Error when Batch add pictures
« Reply #1 on: October 13, 2003, 03:53:01 pm »

What version of php are you running?  Does this happen to every directory you scan during batch upload?  Do you get this error at any other time?

Have you made any changes to searchnew.php?
Logged
Do not send me a private message unless I ask for one.  Make your post public so everyone can benefit.

There are no stupid questions
But there are a LOT of inquisitive idiots

Dr. Mohammed

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
    • http://www.arabvet.com
Error when Batch add pictures
« Reply #2 on: October 13, 2003, 04:53:25 pm »

What version of php are you running?
PHP Version 4.3.3

Does this happen to every directory you scan during batch upload?
Yes. When I use "Batch add pictures".

Do you get this error at any other time?
Since I install it.

Have you made any changes to searchnew.php?
No.
Logged

kegobeer

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4637
  • Beer - it does a body good!
    • The Kazebeer Family Website
Error when Batch add pictures
« Reply #3 on: October 13, 2003, 05:00:53 pm »

About my question: do you get this error any other time, I meant when you try to view pictures, post comments, etc.
Logged
Do not send me a private message unless I ask for one.  Make your post public so everyone can benefit.

There are no stupid questions
But there are a LOT of inquisitive idiots

Dr. Mohammed

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
    • http://www.arabvet.com
Error when Batch add pictures
« Reply #4 on: October 15, 2003, 08:27:30 am »

Sorry for miss understanding.
No, I see this error only when I Select directory after I click Batch add pictures.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.073 seconds with 19 queries.