Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: error when batch uploading?  (Read 3832 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

rocktheworld

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 8
error when batch uploading?
« on: April 12, 2008, 03:00:05 am »

i was batch adding photos and they all say the error:

Unable to create thumbnail or reduced size image.

any ideas?
Logged

steveeh131047

  • Supporter
  • Coppermine frequent poster
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 217
Re: error when batch uploading?
« Reply #1 on: April 12, 2008, 09:48:28 am »

From previous threads:

Joachim Müller:
Quote
Review the permissions on the albums folder

Hein Traag:
Quote
Check your config to see if you have ImageMagick selected or GD2 and check which of those is installed on the server where your site is hosted
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: error when batch uploading?
« Reply #2 on: April 12, 2008, 10:41:28 am »

Don't try batch-adding first. You have to make sure that "regular" http uploads work in the first place. If they do, you can take care of batch-add issues. This being said, read the docs and do exactly as suggested there, sections "upload troubleshooting" and "asking for support on upload issues". We tell this each and every newbie who comes here with questions identical to yours, so if you would have searched the board before posting, you would have figured out that our answer is always the same: RTFM and do as suggested there. As I said above: it contains a section that explains what you need to do when asking for support on upload issues. Failing to do so will result in supporters getting mad at you and you ending up frustrated because you can't get things to work.

[rant]
Why does nobody read the docs or search the board before asking the same question over and over again? When I was a newbie, I would never have dared to post a question without having read the docs, simply because I was afraid that I would get a snappy answer (the same snappy answer that I'm forced to post over and over now as a supporter).
[/rant]
Logged

rocktheworld

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 8
Re: error when batch uploading?
« Reply #3 on: April 12, 2008, 06:09:44 pm »

i've tried HTTP uploading, an it still says the same error.
and im being hosted by a webhost so imagemagick wont work.
an the permissions are correct: 777
Logged

rocktheworld

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 8
Re: error when batch uploading?
« Reply #4 on: April 12, 2008, 10:14:26 pm »

i've tried the trouble shooting:

the error:

No file was uploaded !

If you have really selected a file to upload, check that the server allows file uploads...

File: /home/danny/public_html/pictures/db_input.php - Line: 311
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: error when batch uploading?
« Reply #5 on: April 13, 2008, 04:06:20 am »

This being said, read the docs and do exactly as suggested there, sections "upload troubleshooting" and "asking for support on upload issues".
I have nothing more to say unless you do.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.018 seconds with 19 queries.