Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: [Solved]: upload error after modpack install  (Read 4936 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hot Rides

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 108
  • I am
    • Hot Rides Show & Cruise
[Solved]: upload error after modpack install
« on: April 08, 2008, 02:24:57 pm »

Upon uploading a file this error is recieved

~~The selected album/file does not exist !

the file uploads properly but it doesnt go to the image as it should, it just displays the error

any ideas?

http://hot-rides.net/coppermine

user; testuser
pass; testpassword

if needed login, debug mode is on, although I have know clue what to look for
« Last Edit: April 09, 2008, 08:13:18 am by Joachim Müller »
Logged

Hot Rides

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 108
  • I am
    • Hot Rides Show & Cruise
Logged

Hot Rides

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 108
  • I am
    • Hot Rides Show & Cruise
Re: upload error after modpack install
« Reply #3 on: April 08, 2008, 09:15:26 pm »

I have continued searching the boards and trying every thing I could, short of uninstalling the modpack and have had no success.
My problem is in the boards hands as I have exhausted my knowledge
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: upload error after modpack install
« Reply #4 on: April 08, 2008, 09:22:39 pm »

Please attach your db_input.php to your next post.
Logged

Hot Rides

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 108
  • I am
    • Hot Rides Show & Cruise
Re: upload error after modpack install
« Reply #5 on: April 08, 2008, 09:42:35 pm »

here it is
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: upload error after modpack install
« Reply #6 on: April 08, 2008, 10:09:57 pm »

You didn't try my suggested fix (http://coppermine.svn.sourceforge.net/viewvc/coppermine/trunk/cpg1.4.x/db_input.php?r1=3338&r2=3364) which is to change

Code: [Select]
$redirect = "displayimage.php?pos=" . (- mysql_insert_id());
to

Code: [Select]
$redirect = "displayimage.php?pos=" . (- mysql_insert_id($CONFIG['LINK_ID']));
Logged

Hot Rides

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 108
  • I am
    • Hot Rides Show & Cruise
Re: upload error after modpack install
« Reply #7 on: April 09, 2008, 02:21:06 am »

apparently I forgot to save the changes when I made them, lol, a fools mistake on my part. next time that wont happen. call this one solved.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.066 seconds with 21 queries.