Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: 1 [2]   Go Down

Author Topic: [Solved]: Gallery Really Screwed Up!  (Read 10219 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

gymnastdude182

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 72
Re: Gallery Really Screwed Up!
« Reply #20 on: April 17, 2008, 01:21:18 pm »

Is it an error due to the "Groups" or "users" you think?
Logged

gymnastdude182

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 72
Re: Gallery Really Screwed Up!
« Reply #21 on: April 17, 2008, 05:02:30 pm »

Your most recent post seems to have been deleted.

Anyway, I did exactly as the documents said. All the field are correct, and I set in debug;everyone mode.

I tried upload a file through upload.php and it says:

Upload Failure - './albums/edit/'
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Gallery Really Screwed Up!
« Reply #22 on: April 17, 2008, 06:55:44 pm »

Your most recent post seems to have been deleted.
Nope, it is still there:
That doesn't explain the error message.

I tried upload a file through upload.php and it says:

Upload Failure - './albums/edit/'
For me, the error message still reads
Quote
You don't have permission to perform this operation.

File: /home/britneyr/public_html/db_input.php - Line: 286
The corresponding line of code is
Code: [Select]
if (!USER_CAN_UPLOAD_PICTURES) cpg_die(ERROR, $lang_errors['perm_denied'], __FILE__, __LINE__);This being said, there seems to be something fishy with your permissions. Attach a screenshot of your groups page to your next posting.
Logged

gymnastdude182

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 72
Re: Gallery Really Screwed Up!
« Reply #23 on: April 17, 2008, 07:11:05 pm »

attached the screen cap. it's the last one. tester123
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Gallery Really Screwed Up!
« Reply #24 on: April 17, 2008, 07:42:51 pm »

The screenshot shows that uploading is set to 'No'. Change it to Yes.
Logged

gymnastdude182

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 72
Re: Gallery Really Screwed Up!
« Reply #25 on: April 17, 2008, 08:20:01 pm »

o man. ok done
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Gallery Really Screwed Up!
« Reply #26 on: April 18, 2008, 07:48:16 am »

Review your config options
Some hacks (like the one that lead to the release of cpg1.4.18) perform changes of coppermine's config, so you'll have to undo those changes. In an ideal world, you would have a backup of your database, so you could just restore the config table. But sadly, you probably don't have that backup, so you'll have to log in as admin and go to coppermine's config. Go through all settings and review them - if you're not sure what a particular setting does, use the help icons or look the setting up in the documentation that comes with coppermine.
The notorious cdpuvbhfzz hack changed the size of the intermediate-sized image to one pixel, so you'll need to restore that to what you had before.
Logged

gymnastdude182

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 72
Re: Gallery Really Screwed Up!
« Reply #27 on: April 18, 2008, 09:03:14 am »

Oh my GOD!!! The problem was that it was set to 1px. What a stupid friggin error that I completely overlooked! Thank you so much! Finally fixed!
Logged

Nookster

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6
Re: [Solved]: Gallery Really Screwed Up!
« Reply #28 on: April 18, 2008, 03:11:54 pm »

Hi there --- I log on to my gallery http://www.britneyres.com/index.php this morning, and the tables seemed to be messed up, and I can't batch add pictures (I did CHMOD to 777). I get the error "Unable to create thumbnail or reduced size image."

I enabled debug mode, and checked the forum first for these errors but found nothing relevant.

If anyone can help I'd really appreciate it.

On my site the database got corrupted, a repair on the tables got things working again.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: [Solved]: Gallery Really Screwed Up!
« Reply #29 on: April 18, 2008, 06:18:56 pm »

Finally fixed!
Finally, this lengthy thread has been resolved - *sigh*.

On my site the database got corrupted, a repair on the tables got things working again.
A totally unrelated reply. Locking!
Logged
Pages: 1 [2]   Go Up
 

Page created in 0.022 seconds with 23 queries.