Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: 1 ... 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 ... 19   Go Down

Author Topic: Coppermine Forum Plugin (cpgforum)  (Read 441034 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Gutty

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
Re: Coppermine Forum Plugin (cpgforum)
« Reply #220 on: September 22, 2008, 06:15:45 am »

great! thanks for that.
good to see the seperate dir too :D

keep it up! _b
Logged

Gutty

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
Re: Coppermine Forum Plugin (cpgforum)
« Reply #221 on: September 22, 2008, 06:44:24 am »

i dont mean to flood the topic.
how can i signup to your test site ? or would you prefer not to ?

do you have plans to add things like specific usergroup based hidden boards, that show only to the assigned usergroup?
and maybe the ability to lock specific boards down, but able to view. only admin can post type thing.

version 2 is really nice :D
Logged

foulu

  • Contributor
  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 236
  • uhm
Re: Coppermine Forum Plugin (cpgforum)
« Reply #222 on: September 22, 2008, 06:50:02 am »

The link to register an account in my test forum is: http://cpgsf.amfcvn.net/register.php. I think it isn't necessary but I'd like  to recomend you make an account there.

About the new feature, I already note in down in my to-do list. Those day, I was busy to interview for a job so I have so little time with the forum. But if things go well, I will continue to enhance it.

Meelis

  • Translator
  • Coppermine newbie
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 12
    • Photo Album
Re: Coppermine Forum Plugin (cpgforum)
« Reply #223 on: September 23, 2008, 02:34:07 pm »

Hi,

I have one simple problem... something wrong with theme in forum main page. I installed the forum twice and still the same problem... What file i should edit to fix it and what i should edit there? I am translate the forum to Estonian but its bad to do when i see that something wrong with page.  :) Maybe my qestion looks fool but i am beginner in php sry ::)

page >>>  http://hullumajand.pri.ee/forum.php
Logged

foulu

  • Contributor
  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 236
  • uhm
Re: Coppermine Forum Plugin (cpgforum)
« Reply #224 on: September 23, 2008, 02:52:42 pm »

@Meelis: It's a bug in my plugin. Sorry about that. I already fixed it in my localhost but I need some time before release it. So here is a fast solution:

open forum/templates/classic/home/index_view.php

Find

Code: [Select]
foreach ($categories as $k => $category) {
remove all code before it and replace with:

Code: [Select]
<?php
if (check_model::getInstance()->is_user()) {
echo table::open(0);
echo table::tds(array(
array('align'=>'left''text'=>
    
forum::seperate(array(
html::anchor('forum.php?c=home&amp;m=mark_all_read',    html::bold(Lang::item('home.mark_as_read'))),
html::anchor('forum.php?c=search&amp;m=new_topics',     Lang::item('home.new_topcis')),
html::anchor('forum.php?c=search&amp;m=active_topics',  Lang::item('home.active_topcis')),
html::anchor('forum.php?c=search&amp;m=pending_topics'Lang::item('home.pending_topcis'))
))
),
    
array('align'=>'right''text'=>sprintf(Lang::item('home.user_q_stats'), $user_posts$last_visit)),
));
    echo 
table::close();
}

Meelis

  • Translator
  • Coppermine newbie
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 12
    • Photo Album
Re: Coppermine Forum Plugin (cpgforum)
« Reply #225 on: September 23, 2008, 03:02:44 pm »

Tnx!

Now looks much better  ;D
Logged

Meelis

  • Translator
  • Coppermine newbie
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 12
    • Photo Album
Re: Coppermine Forum Plugin (cpgforum)
« Reply #226 on: September 23, 2008, 05:20:39 pm »

Next bug discovered... what is what? One of them should be something else.  ???


In admin.php only one line whit this text (    'msg_per_page'         => 'Number of messages per page in a topic page',)   but in picture you can see this text in two different places

« Last Edit: September 24, 2008, 09:19:44 am by Meelis »
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15759
Re: Coppermine Forum Plugin (cpgforum)
« Reply #227 on: September 23, 2008, 05:46:39 pm »

1. Please don't hotlink pictures. Attach them instead in future.
2. Which version do you use? 1 or 2?
3.
Also, I want to use http://cpgsf.amfcvn.net/forum.php as the site for the plugin rather than a topic in coppermine forum. We will hardly found any information in one topic with thousand of post. It's what I think !
Logged

Meelis

  • Translator
  • Coppermine newbie
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 12
    • Photo Album
Re: Coppermine Forum Plugin (cpgforum)
« Reply #228 on: September 23, 2008, 06:08:14 pm »

Should be 2 beta version... (cpgsf_2_0_beta_0)
Logged

foulu

  • Contributor
  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 236
  • uhm
Re: Coppermine Forum Plugin (cpgforum)
« Reply #229 on: September 23, 2008, 06:21:45 pm »

@Meelis

Open templates/classic/admin/setting_view.php

replace line 59 with

Code: [Select]
array('class'=>'tableb', 'width'=>'50%', 'text'=>Lang::item('admin.max_word_length')),
replace line 73 with:

Code: [Select]
    array('class'=>'tableb', 'width'=>'50%', 'text'=>form::text('fr_signature_max_size', Config::item('fr_signature_max_size'))),

Meelis

  • Translator
  • Coppermine newbie
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 12
    • Photo Album
Re: Coppermine Forum Plugin (cpgforum)
« Reply #230 on: September 24, 2008, 10:02:01 am »

Next thing what i discovered. After plugin install in forum i don't see corrctly next letters ( ü õ ö ä Ü Õ Ö Ä). But in the same time in album i see them correctly. In gallery i am using unicode (utf-8). What can be the problem and how to resolve this?
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15759
Re: Coppermine Forum Plugin (cpgforum)
« Reply #231 on: September 24, 2008, 11:34:35 am »

Hey foulu.. you can't view topics in your online forum since a few hours: e.g. http://cpgsf.amfcvn.net/forum.php?c=topic&id=16
Logged

foulu

  • Contributor
  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 236
  • uhm
Re: Coppermine Forum Plugin (cpgforum)
« Reply #232 on: September 24, 2008, 12:09:33 pm »

@Meelis: I have a view in your site and I saw those character display fine. Did you change to Character Encoding to utf-8 ?
@eenemeenemuu: what's do you mean ? I still can access the link in your topic.

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15759
Re: Coppermine Forum Plugin (cpgforum)
« Reply #233 on: September 24, 2008, 12:56:57 pm »

Sorry foulu, it was a browser issue. After cleaning my cookies it works again :) - before I got a blank page.
Logged

Meelis

  • Translator
  • Coppermine newbie
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 12
    • Photo Album
Re: Coppermine Forum Plugin (cpgforum)
« Reply #234 on: September 24, 2008, 01:19:38 pm »

@Meelis: I have a view in your site and I saw those character display fine. Did you change to Character Encoding to utf-8 ?
@eenemeenemuu: what's do you mean ? I still can access the link in your topic.


Yes if you look at the moment my page then is everything ok because i changed those letters with this codes http://www.natural-innovations.com/wa/doc-charset.html Only this how it shows letters ok. If i type the correct letter then i dont see them correctly. It also happent whit the other installed plugins. If you want to how it looks like then look at the bottom of my site and there is main text of online stats. I see for one letter square symbol. The line on text file is >>> 'name'                =>'Online Tä&#228;na', In album still Character Encoding utf-8. Like you see if in album character encoding is utf-8 then in plugins those letters dont work. Also in forum plugin.

http://hullumajand.pri.ee
« Last Edit: September 24, 2008, 01:26:21 pm by Meelis »
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15759
Re: Coppermine Forum Plugin (cpgforum)
« Reply #235 on: September 24, 2008, 01:32:23 pm »

@eenemeenemuu: what's do you mean ? I still can access the link in your topic.
I can access topics only when I'm logged out. When I'm logged in I get a blank page ???
Logged

Meelis

  • Translator
  • Coppermine newbie
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 12
    • Photo Album
Re: Coppermine Forum Plugin (cpgforum)
« Reply #236 on: September 24, 2008, 03:00:52 pm »

In forum if to leav message text box empty when reply a message then coming up a error

 
Fatal error: Call to undefined method table::title() in d:\www\forum\templates\classic\topic\reply_view.php on line 31
Topic reply:
Logged

foulu

  • Contributor
  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 236
  • uhm
Re: Coppermine Forum Plugin (cpgforum)
« Reply #237 on: September 24, 2008, 06:35:02 pm »

@Meelis:
open "forum/templates/classic/topic/reply_view.php"

In line 31. Replace
Code: [Select]
print table::td(table::error($errors), 2, 'tableh2');with
Code: [Select]
print table::td(table::error($errors), 2, 'tableh2');

foulu

  • Contributor
  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 236
  • uhm
Re: Coppermine Forum Plugin (cpgforum)
« Reply #238 on: September 24, 2008, 06:36:46 pm »

I will looking for a solution when I have some free time.

Yes if you look at the moment my page then is everything ok because i changed those letters with this codes http://www.natural-innovations.com/wa/doc-charset.html Only this how it shows letters ok. If i type the correct letter then i dont see them correctly. It also happent whit the other installed plugins. If you want to how it looks like then look at the bottom of my site and there is main text of online stats. I see for one letter square symbol. The line on text file is >>> 'name'                =>'Online Tä&#228;na', In album still Character Encoding utf-8. Like you see if in album character encoding is utf-8 then in plugins those letters dont work. Also in forum plugin.

http://hullumajand.pri.ee

foulu

  • Contributor
  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 236
  • uhm
Re: Coppermine Forum Plugin (cpgforum)
« Reply #239 on: September 24, 2008, 07:19:26 pm »

I can access topics only when I'm logged out. When I'm logged in I get a blank page ???

Fixed. Also updated the beta/1a file.
Pages: 1 ... 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 ... 19   Go Up
 

Page created in 0.028 seconds with 20 queries.