Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: [Solved]: Gallery not loading. Actually downloads first page  (Read 1475 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

servermin

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
[Solved]: Gallery not loading. Actually downloads first page
« on: March 26, 2008, 05:32:39 pm »

When I go to my gallery now, it is making my browser download a file.  It doesn't display any of the coppermine pages.

Any ideas?  We are at version 1.4.12.

Just did some upgrades today.
« Last Edit: March 26, 2008, 09:02:44 pm by Nibbler »
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Gallery not loading. Actually downloads first page
« Reply #1 on: March 26, 2008, 05:39:09 pm »

Upgrades to what? Post a link.
Logged

servermin

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: Gallery not loading. Actually downloads first page
« Reply #2 on: March 26, 2008, 08:34:55 pm »

We had some server settings that changed when doing apache/php upgrades.  It is working now.

My question now is, does anyone have some ideas on keeping the server load down on the gallery?  We have a huge database of pics.  We are at 1.4.12, so going to upgrade today.  Should that help, or is there something I should enable to make the gallery quicker?
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Gallery not loading. Actually downloads first page
« Reply #3 on: March 26, 2008, 09:02:32 pm »

There's a thread discussing that - http://forum.coppermine-gallery.net/index.php/topic,50612.0.html

Please try to keep to one question per thread.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.018 seconds with 20 queries.