Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: [Solved]: After uploading the modpack files...problem  (Read 5062 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

dirrimt01

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
[Solved]: After uploading the modpack files...problem
« on: March 19, 2008, 07:45:55 pm »

hello :) i need help - i dont know whether it is just me being stupid or what, but i simply dont know how to do this thing with automatically cropping thumbs(sorry but my english isnīt very good)

so this is what i did -

1.installed the cpg
2.iīve rewritten cpg files with files from modpack
3.iīve ran update.php
4.what next?

I donīt really know how to do it.Say, i want all thumbs to have size 65x85 px. how do i do that?
« Last Edit: March 21, 2008, 07:55:08 pm by Stramm »
Logged

Stramm

  • Moderator
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: After uploading the modpack files...problem
« Reply #1 on: March 19, 2008, 08:29:20 pm »

read the modpack docs for a start

dirrimt01

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: After uploading the modpack files...problem
« Reply #2 on: March 20, 2008, 07:35:04 pm »

read the modpack docs for a start

'Files and thumbnails settings '-> Use dimension ( width or height or Max aspect for thumbnail ) to 'exact'. Below enter your desired thumb width/ height. Now all thumbnails have the exact same size.


when i select exact, nothing happens  ???
Logged

Stramm

  • Moderator
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: After uploading the modpack files...problem
« Reply #3 on: March 20, 2008, 07:41:01 pm »

then post a link so I can have a look

dirrimt01

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: After uploading the modpack files...problem
« Reply #4 on: March 20, 2008, 07:44:31 pm »

then post a link so I can have a look


ahh...i just happen to make it look good.
but the thing is,when i set for example height 60 and widht 60, it doesnīt crop automatically?i have to do a special thing?
i mean, i wanna crop the thumb so it looks like for example you see only a dress from actual picture of whole actress
Logged

Stramm

  • Moderator
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: After uploading the modpack files...problem
« Reply #5 on: March 20, 2008, 09:45:26 pm »

then post a link so I can have a look

dirrimt01

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: After uploading the modpack files...problem
« Reply #6 on: March 21, 2008, 06:46:01 pm »

http://www.natyportmanpics.ic.cz/index.ph
i made it like this :

http://img221.imageshack.us/img221/8634/thumbjh5.jpg

Look here:

http://photos.portman.for-fan.net it looks good there. do you think she did something differetn?
Logged

Stramm

  • Moderator
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: After uploading the modpack files...problem
« Reply #7 on: March 21, 2008, 06:56:27 pm »

When you've read the docs or the forum you'd know, that switching to another thumb size means you'll have to recreate the thumbs using the admin tools.

After that all thumbs are supposed to have the set height/ width.

dirrimt01

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: After uploading the modpack files...problem
« Reply #8 on: March 21, 2008, 06:58:09 pm »

When you've read the docs or the forum you'd know, that switching to another thumb size means you'll have to recreate the thumbs using the admin tools.

After that all thumbs are supposed to have the set height/ width.


aaaaaaaaaah...finally i got it... thank you so much and please excuse my stupidness:D
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.02 seconds with 19 queries.