Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: [Solved]: Will not let me upload any pic's  (Read 4472 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

L3gacy

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 9
[Solved]: Will not let me upload any pic's
« on: March 19, 2008, 07:18:19 pm »

yes all the folders are set to 755 that need to be I keep getting this when I try and upload a pic


The previous file could not be placed.

You have successfully placed all the files.

it's not uploading at all
« Last Edit: March 20, 2008, 07:27:18 am by Joachim Müller »
Logged

L3gacy

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 9
Re: Will not let me upload any pic's
« Reply #1 on: March 19, 2008, 07:25:11 pm »

it say's
1 uploads were successful.

Please click 'Continue' to add the files to albums.


when you hit next there is no image and when you hit next again that is when I get - The previous file could not be placed.

You have successfully placed all the files.
Logged

SaWey

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1119
    • SaWey.be
Re: Will not let me upload any pic's
« Reply #2 on: March 19, 2008, 07:28:40 pm »

Pleace read the docs on how to request help with uploading issues:
http://coppermine-gallery.net/demo/cpg14x/docs/index.htm#upload_support
Logged

L3gacy

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 9
Re: Will not let me upload any pic's
« Reply #3 on: March 19, 2008, 07:36:01 pm »

Been there don't belive it's going to help me, Not the 1st time I used this app, My point is before I can even pick where to put the file I uploaded. You know how it shows it to the top left after you hit upload for the 1st time I get nothing. I have looked and all the folders that need to be set to 755 are set. + it was a auto installed using fantastico.
Logged

L3gacy

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 9
Re: Will not let me upload any pic's
« Reply #4 on: March 19, 2008, 07:37:02 pm »

:( no edit


If you like I can give you the user name and password and you can see for your self. I'll PM it just incase you care to take a look
Logged

SaWey

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1119
    • SaWey.be
Re: Will not let me upload any pic's
« Reply #5 on: March 19, 2008, 07:39:05 pm »

I quote the first lines of the toubleshootinng guide:
Quote
When asking for support on the coppermine forum, post a link to your site and a test user account (the test user mustn't be in the admin group!) with upload privileges, with the above mentioned settings in place - this way, supporters can see the error messages as well. Do not post debug_output unless requested. If you want fast results, you should disable admin approval for the group the test user is in, so supporters can tell instantly what is wrong without needing to double-check.
Logged

L3gacy

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 9
Re: Will not let me upload any pic's
« Reply #6 on: March 19, 2008, 07:42:24 pm »

I did but I sent it as a PM
Logged

SaWey

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1119
    • SaWey.be
Re: Will not let me upload any pic's
« Reply #7 on: March 19, 2008, 07:50:20 pm »

First of all, it didn't need to be an admin account you pm'd me, secondly, you didn't enable debug mode.
Please do as you are told in the instructions, this makes our work a lot easier and effective.

Now, to solve your problem, you have imageMagick enabled on your install, make sure it is configured appropriatly (right path to IM), or use GD instead.
Logged

L3gacy

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 9
Re: Will not let me upload any pic's
« Reply #8 on: March 19, 2008, 07:54:57 pm »

Yea I know I sent you the admin info, I can always change the pass if needed. I did what you asked not sure what x1 or x2 is but I picked gd 2x. Let me know if you need any thing else
Logged

SaWey

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1119
    • SaWey.be
Re: Will not let me upload any pic's
« Reply #9 on: March 19, 2008, 07:56:56 pm »

Nope, everything is working.
Logged

L3gacy

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 9
Re: Will not let me upload any pic's
« Reply #10 on: March 19, 2008, 08:02:22 pm »

any idea what this is about? I just got this when I tryed to upload a pic:  Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 9272 bytes) in /home/monybld/public_html/gallery/include/picmgmt.inc.php on line 262
Logged

L3gacy

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 9
Re: Will not let me upload any pic's
« Reply #11 on: March 19, 2008, 08:07:04 pm »

looks like all is fine now. What was it ?
Logged

SaWey

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1119
    • SaWey.be
Logged

L3gacy

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 9
Re: Will not let me upload any pic's
« Reply #13 on: March 19, 2008, 08:14:05 pm »

I'll tell you this, I LOVE the fast replay and help you give  ;)  thx so much for your time
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Will not let me upload any pic's
« Reply #14 on: March 20, 2008, 07:27:06 am »

Locking.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.016 seconds with 20 queries.