Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Intermediate Images not working with my New Theme...  (Read 2967 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Drea

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 35
Intermediate Images not working with my New Theme...
« on: March 13, 2008, 06:56:58 am »

My friend and I have looked it over and are unsure on what the issue is the intermediate photos work with all my other themes I had up before this one and now they won't work its just the FULL photo when you click on the thumb right away which is causing the theme to stretch out and look all crazy.

http://www.sophiabushfan.org/gallery/ The Gallery

http://www.sophiabushfan.org/gallery/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=0 a Big Photo

See how it goes crazy, maybe its a simple fix I pray because I love this theme so much would hate to change.

Any help would be GREATLY appreciated it!  ;D
Logged

Stramm

  • Moderator
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: Intermediate Images not working with my New Theme...
« Reply #1 on: March 13, 2008, 07:55:05 am »

Don't copy the entire themes/sample/theme.php to the theme.php you actually use but only the functions you actually modified. If you'd done that, you'd have no problems.

Alternatively you could search the modpack board as I've described there what function triggers that behaviour.
I'll move your thread there, as it's modpack related.

Drea

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 35
Re: Intermediate Images not working with my New Theme...
« Reply #2 on: March 13, 2008, 11:11:14 am »

Thanks I switched the theme.php with a different one I used for my other themes and it fixed the problem, thank you.  ;D
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.015 seconds with 20 queries.