Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: [Solved]: "No new file was found "  (Read 6343 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Lizz

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
[Solved]: "No new file was found "
« on: March 08, 2008, 04:48:22 pm »

Hiya, I was uploading my second batch of pics and got the message "No new file was found" .. everything went great with the first add.I've checked the permissions tons of times and re-uploaded the pics but it's still the same issue. Has anybody got an idea what I might've done wrong? Thank you.
« Last Edit: March 09, 2008, 02:24:50 pm by Joachim Müller »
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: "No new file was found "
« Reply #1 on: March 08, 2008, 08:59:51 pm »

RTFM, especially the section "asking for support on upload issues".
Logged

Lizz

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: "No new file was found "
« Reply #2 on: March 09, 2008, 09:59:30 am »

Oh, excuse me for my fail D:

Gallery : http://tokiohotelvault.orangesarecool.com/gallery/index.php
Userame: testuser
Pass : test
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: "No new file was found "
« Reply #3 on: March 09, 2008, 12:53:14 pm »

You need to set the number of file upload boxes to 1 and the number of URI upload boxes to 0.
Logged

Lizz

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: "No new file was found "
« Reply #4 on: March 09, 2008, 01:01:51 pm »

Voila.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: "No new file was found "
« Reply #5 on: March 09, 2008, 01:45:58 pm »

http uploads work as expected (see http://tokiohotelvault.orangesarecool.com/gallery/displayimage.php?pos=-30).
My guess is that you have over-modified your theme - the footer is doubled (see screenshot). Try using the classic theme temporarily to figure out if your issue is theme related. If not, post a deep link to one of the pics you're having issues batch-adding. Post as well what operating system your server runs under (information can be found on the phpinfo page).
Logged

Lizz

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: "No new file was found "
« Reply #6 on: March 09, 2008, 02:06:31 pm »

Still "No files were found" even on the classic theme :s

sample pic : http://tokiohotelvault.orangesarecool.com/gallery/albums/Tours/1000Hotels/1000%20Hotels%20-%2004.03%20-%20Ahoy,%20Rotterdam/tom%20rocks.jpg

Just in case here are the links of the 2 albums that i can't add pics from :
http://tokiohotelvault.orangesarecool.com/gallery/albums/Tours/1000Hotels/
http://tokiohotelvault.orangesarecool.com/gallery/albums/appearances/2007/wettendass20.01.2007/

Eventhough after that i've still managed to add another 2 albums from photoshoots, it worked fine, but not with those pics..i've reuploaded them all a bunch of times and still the same problem keeps coming up.
Also about that double footer, a friend of mine said i have to do an upgrade in order to get it to normal..does that sound right?

Oh and the OS is Linux.

Thank you.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: "No new file was found "
« Reply #7 on: March 09, 2008, 02:08:33 pm »

Don't use spaces in folder names - they are not web-safe!
Logged

Lizz

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: "No new file was found "
« Reply #8 on: March 09, 2008, 02:16:14 pm »

Oh lol that's dumb.
Thank you very much ! ;)
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: [Solved]: "No new file was found "
« Reply #9 on: March 09, 2008, 02:25:29 pm »

Yeah, I agree: it's dumb to use spaces in folder names - people running a website of their own should know.
Logged

Lizz

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: [Solved]: "No new file was found "
« Reply #10 on: March 09, 2008, 02:48:58 pm »

Yeah it is, but since I'm very new to all this I still tend to make a few mistakes here and there.
Thanks again for helping me.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.02 seconds with 20 queries.