Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: [Solved]: CPG1.4.16 - No More Working  (Read 2506 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tyberius

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6
[Solved]: CPG1.4.16 - No More Working
« on: February 21, 2008, 09:04:10 pm »

My gallery died.
some facts:
I was NOT uploading files.
There are no other users working on it.
I was NOT working in the gallery.
It just, suddenly, broke :(

I get a blank screen on anonymous access and this error if I'm logged in:
Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 242936 bytes) in /var/www/virtual/medusaclub.it/htdocs/FotoMedusa/include/functions.inc.php on line 2040

I'm able to login accessing config.php file via browser as I noticed everything works fine if no gallery/images/thumbs is included in the page I'm loading.
Just to let you  know I can't change upload limits.

Any idea ??????? PLS ....

thanks in advance
« Last Edit: February 22, 2008, 10:02:34 am by Joachim Müller »
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: CPG1.4.16 - No More Working
« Reply #1 on: February 22, 2008, 08:01:35 am »

Yes, I have got an idea: when reporting issues with your site, you should always post a link to your site. I guess the site you're refering to is http://medusaclub.it/FotoMedusa/ which works as expected for me. What's the actual question?
Logged

tyberius

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6
Re: CPG1.4.16 - No More Working
« Reply #2 on: February 22, 2008, 09:59:59 am »

Yes now it works ... but when I posted the topic it was not working at all :(
Any idea on what happens server side that can produce that problem ??

BTW sorry for not posting the gallery url ... when I posted there was not so much to view .. a blank empty page.

Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: CPG1.4.16 - No More Working
« Reply #3 on: February 22, 2008, 10:02:16 am »

Well, if things come and go, it's likely that your webhost performed an update or maintenance works. Ask them if you're keen to find out. Personally, I would not care as long as things work as expected.
Logged

tyberius

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6
Re: [Solved]: CPG1.4.16 - No More Working
« Reply #4 on: February 22, 2008, 10:09:50 am »

I'll open a ticket with my hosting provider and I'll keep you informed on their reply.
Thanks for your support.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: [Solved]: CPG1.4.16 - No More Working
« Reply #5 on: February 22, 2008, 06:30:42 pm »

As I suggested: I wouldn't bother if things run fine again. What's the use of starting a ticket? I'd only molest my webhost if there is something that actually needs looking into.
Logged

tyberius

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6
Re: [Solved]: CPG1.4.16 - No More Working
« Reply #6 on: February 22, 2008, 07:21:38 pm »

It seems thay configured php.ini in order to give few ram to php process on my server.
Now they raised the limit.

Thanks for your support.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.016 seconds with 20 queries.