Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Joomla - watermark not found  (Read 5042 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

drumz

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 39
  • chill for the thrill
Joomla - watermark not found
« on: February 21, 2008, 08:16:23 pm »

I inherited this site and it already has Coppermine (Coppermine Photo Gallery 1.4.8 (stable)) running and doing albums and what not. I created a watermark and uploaded it to albums/watermarks calling it watermark.png. But when I go into the admin of Coppermine CPGMark I get albums/watermarks/watermark.png does not exist. What am I doing wrong? Is there a file somewhere that I need to edit to poiint it in the right dirction?
Thanks in advance!
Logged

drumz

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 39
  • chill for the thrill
Logged

SaWey

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1119
    • SaWey.be
Re: Joomla - watermark not found
« Reply #2 on: February 21, 2008, 08:39:08 pm »

Logged

drumz

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 39
  • chill for the thrill
Re: Joomla - watermark not found
« Reply #3 on: February 21, 2008, 09:49:02 pm »

That was it sort of. It found the watermark but when I go to an album the images don't have the watermark. Is there something else I need to do to apply the watermark to all the existing images?
Logged

SaWey

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1119
    • SaWey.be
Re: Joomla - watermark not found
« Reply #4 on: February 21, 2008, 09:55:51 pm »

No idea, better ask your question in the right forum, this is a plugin issue, not a bridge issue.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Joomla - watermark not found
« Reply #5 on: February 22, 2008, 07:44:24 am »

Moving thread accordingly.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.02 seconds with 19 queries.