Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: How Can i add Adsense and Code Box Like ......  (Read 9428 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bl4kdev1l

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
How Can i add Adsense and Code Box Like ......
« on: February 08, 2008, 07:21:14 am »

[Edit GauGau] Replaced hotlinked image with attchement [/Edit]



How can i add adsense and code box like this guy did? same location?
« Last Edit: February 08, 2008, 07:51:03 pm by Joachim Müller »
Logged

just_some_guy

  • Supporter
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 539
  • I am currently on holiday, back in a few weeks. :D
Re: How Can i add Adsense and Code Box Like ......
« Reply #1 on: February 08, 2008, 09:34:06 am »

Hola,

Open theme.php, if the code below is not in your theme.php, copy the entire function or variable definition from themes/sample/theme.php

Find:


Code:
Code: [Select]
<!-- BEGIN title -->
 

                                <tr>
                                        <td class="tableb"><center><b>
                                                {TITLE}
                                        </b></center></td>
                                </tr>
<!-- END title -->

And after
Code:
Code: [Select]
<!-- BEGIN title -->
paste your adsense code.
Logged
Tambien, Hablo Español      PHP - Achieve Anything
"The Internet is becoming the town square for the global village of tomorrow. " - Bill Gates
Windows 7 Forums

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: How Can i add Adsense and Code Box Like ......
« Reply #2 on: February 08, 2008, 01:37:06 pm »

Open theme.php, if the code below is not in your theme.php, copy the entire function or variable definition from themes/sample/theme.php
Just as a clarification: do not copy & paste the entire content of themes/sample/theme.php into themes/yourtheme/theme.php. Just copy the function or variable definition that you actually want to modify into your custom theme. For this specific case, you need to variable definition for $template_display_media. So, if your custom theme doesn't contain it, copy
Code: [Select]
// HTML template for intermediate image display
$template_display_media = <<<EOT
        <tr>
                <td align="center" class="display_media" nowrap="nowrap">
                        <table cellspacing="2" cellpadding="0" class="imageborder">
                                <tr>
                                        <td align="center">
                                                {IMAGE}

                                        </td>
                                </tr>
                        </table>
                </td></tr>
                <tr><td>
                                                <table width="100%" cellspacing="2" cellpadding="0" class="tableb">
                                <tr>
                                        <td align="center">

                                                {ADMIN_MENU}
                                        </td>
                                </tr>
                        </table>





<!-- BEGIN img_desc -->
                        <table cellpadding="0" cellspacing="0" class="tableb" width="100%">
<!-- BEGIN title -->
                                <tr>
                                        <td class="tableb"><center><b>
                                                {TITLE}
                                        </b></center></td>
                                </tr>
<!-- END title -->
<!-- BEGIN caption -->
                                <tr>
                                        <td class="tableb"><center>
                                                {CAPTION}
                                        </center></td>
                                </tr>
<!-- END caption -->
                        </table>
<!-- END img_desc -->
                </td>
        </tr>

EOT;
from themes/sample/theme.php into a new line before
Code: [Select]
?>of themes/yourtheme/theme.php. Then modify as suggested above.

How can i add adsense and code box like this guy did? same location?
Has been asked (and answered) many times before - next time you have a question, search the board first before starting yet another duplicate thread.
Logged

bl4kdev1l

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: How Can i add Adsense and Code Box Like ......
« Reply #3 on: February 08, 2008, 04:00:55 pm »

Hola,

Open theme.php, if the code below is not in your theme.php, copy the entire function or variable definition from themes/sample/theme.php

Find:


Code:
Code: [Select]
<!-- BEGIN title -->
 

                                <tr>
                                        <td class="tableb"><center><b>
                                                {TITLE}
                                        </b></center></td>
                                </tr>
<!-- END title -->

And after
Code:
Code: [Select]
<!-- BEGIN title -->
paste your adsense code.



Hola  :-[ no entendi bn lo que me quizo decir el que siguio el post abajo si podrias explicarme un poquito mejor en español quiza pueda entenderlo mejor! :D y disculpa la molestias Gracias.

PQ lo hice como me dijiste tu pero no sale el anuncio de google! :S
Logged

just_some_guy

  • Supporter
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 539
  • I am currently on holiday, back in a few weeks. :D
Re: How Can i add Adsense and Code Box Like ......
« Reply #4 on: February 08, 2008, 04:08:30 pm »

Vale,  por favor escribe aqui tu theme.php.

Ok, please post your theme.php.
Logged
Tambien, Hablo Español      PHP - Achieve Anything
"The Internet is becoming the town square for the global village of tomorrow. " - Bill Gates
Windows 7 Forums

bl4kdev1l

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: How Can i add Adsense and Code Box Like ......
« Reply #5 on: February 08, 2008, 04:19:15 pm »

no pude poner el codigo aki pq excedia de caracteres



GRACIAS
Logged

just_some_guy

  • Supporter
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 539
  • I am currently on holiday, back in a few weeks. :D
Re: How Can i add Adsense and Code Box Like ......
« Reply #6 on: February 08, 2008, 04:24:16 pm »

Tu codigo esta bien y tiene no problemas. Donde esta tu galeria?

The code appears correct, a link to your gallery?
Logged
Tambien, Hablo Español      PHP - Achieve Anything
"The Internet is becoming the town square for the global village of tomorrow. " - Bill Gates
Windows 7 Forums

bl4kdev1l

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: How Can i add Adsense and Code Box Like ......
« Reply #7 on: February 08, 2008, 04:29:20 pm »

Http://www.360MagNYC.com/gallery

solo hay una foto pq estoy trabajando en el site esa foto es prueba solo para probar el codigo que estamos modificando.


Tu codigo esta bien y tiene no problemas. Donde esta tu galeria?

The code appears correct, a link to your gallery?
Logged

just_some_guy

  • Supporter
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 539
  • I am currently on holiday, back in a few weeks. :D
Re: How Can i add Adsense and Code Box Like ......
« Reply #8 on: February 08, 2008, 04:38:29 pm »

Vale, este theme (el codigo de tu escribe) es el theme de tu galeria ahora, si?

Intente este código -

Logged
Tambien, Hablo Español      PHP - Achieve Anything
"The Internet is becoming the town square for the global village of tomorrow. " - Bill Gates
Windows 7 Forums

bl4kdev1l

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: How Can i add Adsense and Code Box Like ......
« Reply #9 on: February 08, 2008, 04:43:51 pm »

si ese es el theme de mi galeria y puse el que me diste y no funciona todavia :S  ???   :'(



Vale, este theme (el codigo de tu escribe) es el theme de tu galeria ahora, si?

Intente este código -


Logged

just_some_guy

  • Supporter
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 539
  • I am currently on holiday, back in a few weeks. :D
Re: How Can i add Adsense and Code Box Like ......
« Reply #10 on: February 08, 2008, 05:01:04 pm »

Lo siento no lo se, pero, yo trandulicir por otras personas.

I cant fix bl4kdev1l 's problem, basically he wants the adsense ad to appear where he highlighted on the photo he posted. He attached his theme.php where he had the ad code below {title}, this wouldnt work for him. I edited it for him and put the ad code below {caption} (this is where it is on my gallery and the ad shows up fine there). This still does not work and i can't help anymore, however, i will translate if need be.
Logged
Tambien, Hablo Español      PHP - Achieve Anything
"The Internet is becoming the town square for the global village of tomorrow. " - Bill Gates
Windows 7 Forums

bl4kdev1l

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: How Can i add Adsense and Code Box Like ......
« Reply #11 on: February 08, 2008, 05:05:42 pm »

GRACIAS!  por tu ayuda, como podria poner el codigo en el textarea si me podrias ayudar con eso tambien :S  :-[
Logged

bl4kdev1l

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: How Can i add Adsense and Code Box Like ......
« Reply #12 on: February 08, 2008, 05:12:14 pm »

yo tengo otro problemita parte de ese no se si podrias ayudarme en esto pero lo que pasa es que cuando le doy a share your pictures en el menu de CPG simpre me desloguea (logs me out) y me dice:


Quote
Error
You don't have permission to perform this operation.







----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lo siento no lo se, pero, yo trandulicir por otras personas.

I cant fix bl4kdev1l 's problem, basically he wants the adsense ad to appear where he highlighted on the photo he posted. He attached his theme.php where he had the ad code below {title}, this wouldnt work for him. I edited it for him and put the ad code below {caption} (this is where it is on my gallery and the ad shows up fine there). This still does not work and i can't help anymore, however, i will translate if need be.
Logged

just_some_guy

  • Supporter
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 539
  • I am currently on holiday, back in a few weeks. :D
Re: How Can i add Adsense and Code Box Like ......
« Reply #13 on: February 08, 2008, 05:25:00 pm »

GRACIAS!  por tu ayuda, como podria poner el codigo en el textarea si me podrias ayudar con eso tambien :S  :-[

Este plugin is muy similar de este - http://forum.coppermine-gallery.net/index.php?topic=36302.0

This plugin is similar to what you want.

Quote
yo tengo otro problemita parte de ese no se si podrias ayudarme en esto pero lo que pasa es que cuando le doy a share your pictures en el menu de CPG simpre me desloguea (logs me out) y me dice:



Quote
Error
You don't have permission to perform this operation.


La ley de este foro es 1 pregunta por 1 thread, pero si tu comienza un nuevo thread  yo traducira por otra personas.

The rule is question per thread, but if you start a new thread i will translate your problem for others.
Logged
Tambien, Hablo Español      PHP - Achieve Anything
"The Internet is becoming the town square for the global village of tomorrow. " - Bill Gates
Windows 7 Forums

bl4kdev1l

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: How Can i add Adsense and Code Box Like ......
« Reply #14 on: February 08, 2008, 05:26:34 pm »

Ok Listo GRACIAS jeje
Logged

bl4kdev1l

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: How Can i add Adsense and Code Box Like ......
« Reply #15 on: February 08, 2008, 05:29:25 pm »

si es similar pero eso es bbcode :S necesito html. no?
Logged

just_some_guy

  • Supporter
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 539
  • I am currently on holiday, back in a few weeks. :D
Re: How Can i add Adsense and Code Box Like ......
« Reply #16 on: February 08, 2008, 05:43:02 pm »

Veo tu mensajes.

His question was related to the plugin, i have pm'ed him the solution as i think this is straying too far off-topic.
Logged
Tambien, Hablo Español      PHP - Achieve Anything
"The Internet is becoming the town square for the global village of tomorrow. " - Bill Gates
Windows 7 Forums

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: How Can i add Adsense and Code Box Like ......
« Reply #17 on: February 08, 2008, 07:50:50 pm »

There is no support in Spanish, for reasons explained many times over. Period. Locking.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.031 seconds with 20 queries.