Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Upgrade problems from 1.4.10 to 1.4.16  (Read 4182 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

carter4605

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
Upgrade problems from 1.4.10 to 1.4.16
« on: February 07, 2008, 03:05:56 am »

Hello,

On Tuesday, 2/5/06, I upgraded my gallery at pbc5star.org/album from 4.1.10 to 4.1.16.  I was careful not over right the albums, include/config.inc.php and the anycontent.php files.  I have two problems now.

1) When I log as the admin and click the Config, I get an error 404 can not fine page.
2) When attempting to batch upload pics, I get a box with a red X for every image when trying to upload images 400x300, 135kb files

What have I missed here?

Thanks

Carter46905
« Last Edit: February 09, 2008, 10:22:38 am by Joachim Müller »
Logged

carter4605

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
Re: Upgrade problems from 1.4.10 to 1.4.16
« Reply #1 on: February 09, 2008, 02:40:45 am »

Hi Everyone,

I was able to resolve the problem for issue number 1, Coppermine ver 1.4.16 could not find the admin.php, category.php, and album.php because I accidently copied it to the /Albums subdirectory when upgrading. Once, I moved the .phps to the /Album directory it worked fine.

However, I still have the problem when attempting to Add photos.  I get a square or box with a Red X where the image should appear.  I posted this issue on the 1.4.x support.

Carter4605.
(http://)
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.018 seconds with 20 queries.