Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Captcha install  (Read 10925 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

disposition

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 183
Captcha install
« on: January 30, 2008, 10:31:45 pm »

Hi,

I am looking for someone to install captcha 3.0 on my site.  I really do not get it so that is why I am here.
My Gallery is bridged to PHPBB.  Since I do not understand the information needed for this plugin to be installed you will have to let me know what info. you need to get the job done.

I want captcha to show on everything except for comments.

Contact me if you are interested

I will pay $6.00 via Paypal.   

www.blackdeathmetal.com

« Last Edit: February 01, 2008, 11:02:28 pm by Joachim Müller »
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Captcha install
« Reply #1 on: January 31, 2008, 08:37:09 am »

If you don't needs captcha for comments, then what is it suppossed to do? If you are bridged, the registration and login is taken over by your bridging app, so you would have to apply a captcha solution for your bridging app instead of coppermine.
Logged

disposition

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 183
Re: Captcha install
« Reply #2 on: January 31, 2008, 04:03:00 pm »

Well I did say I didn't understand it.

 I want it to be there for login for sure, that is the most important.  When I read over the info. for captcha 3.0 it said it can be used if you have are bridged.  Obviously I am wrong or you wouldn't have commented on this post.
Logged

disposition

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 183
Re: Captcha install
« Reply #3 on: January 31, 2008, 10:41:09 pm »

Should I assume form your reply that I need to talk to someone on the phpbb forum about this?  If this is true you can close this thread.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Captcha install
« Reply #4 on: February 01, 2008, 11:02:10 pm »

Yes. When bridged, the coppermine login screen is no longer being used. As the coppermine captcha plugin would show up on coppermine's login screen, it won't be taken into account. You indeed need a captcha mod for phpbb, not for coppermine. Marking thread as "closed".
Logged

disposition

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 183
Re: Captcha install
« Reply #5 on: February 02, 2008, 01:56:37 am »

Thanks!
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.018 seconds with 19 queries.