Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Click to view full size image.  (Read 2975 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

uzidesign

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Click to view full size image.
« on: January 19, 2008, 01:13:09 am »

I play with config and now i can't see image..
I have "Click to view full size image"  :'(

I hope that i don't need to upload all images again.

BTW,
I make databae restore and it is not help.

Regard,
uzi.
« Last Edit: January 19, 2008, 02:09:51 am by Nibbler »
Logged

uzidesign

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: Click to view full size image.
« Reply #1 on: January 19, 2008, 01:14:29 am »

Sorry but i forget to add image  :-\
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Click to view full size image.
« Reply #2 on: January 19, 2008, 01:20:40 am »

Post a link to your gallery.
Logged

uzidesign

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: Click to view full size image.
« Reply #3 on: January 19, 2008, 01:28:44 am »

Logged

uzidesign

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: Click to view full size image.
« Reply #4 on: January 19, 2008, 02:06:19 am »

OK, i find the way to fix in admin tool.

Thanks anyway.
Logged

dgwicks

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: Click to view full size image.
« Reply #5 on: March 04, 2008, 02:36:24 am »

OK, i find the way to fix in admin tool.
Thanks anyway.

OK, so what was the solution?

I have the exact same problem!
Not every photo but one here and there.

TIA!
Logged

Hassan

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 26
Re: Click to view full size image.
« Reply #6 on: March 06, 2008, 12:56:39 pm »

I once had a similar problem, and managed to fix this by following steps.

Login with Admin ofcourse  :-[
goto Admin Tools > Update thumbs and/or resized photos and check on Both thumbnails and resized pictures
Let the process pictures to default 45 pictures per cycle.

I hope this would resolve you problems :)



OK, so what was the solution?

I have the exact same problem!
Not every photo but one here and there.

TIA!
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.015 seconds with 20 queries.