Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Upload issue  (Read 4347 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Yamaboy

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Upload issue
« on: January 02, 2008, 08:52:53 pm »

I had problems uploading with an older version 1.4.10 so I upgraded to the latest version. The problem still seems to occur. I think the host changed something but I've corrected all the permissions. One error I get is when logging in (I just noticed) and the other is when I try to upload. I've set up a test account:

http://www.yamaboy.com/gallery
ID: testuser
Password: testu

This is what I see after following the [config/group change] suggestions for the uploading problem.

Thanks for the help.


>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

No file was uploaded !

If you have really selected a file to upload, check that the server allows file uploads...

File: /usr/local/psa/home/vhosts/yamaboy.com/httpdocs/gallery/db_input.php - Line: 311

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

USER:
------------------
Array
(
    [ID] => 9876fd05e961478f177eef437ae7a9e0
    [am] => 1
)

==========================
USER DATA:
------------------
Array
(
    [user_id] => 35
    [user_name] => testuser
    [groups] => Array
        (
           
  • => 2

        )

    [disk_max] => 10000
    [disk_min] => 10000
    [can_rate_pictures] => 1
    [can_send_ecards] => 0
    [ufc_max] => 0
    [ufc_min] => 0
    [custom_user_upload] => 0
    [num_file_upload] => 1
    [num_URI_upload] => 0
    [can_post_comments] => 1
    [can_upload_pictures] => 1
    [can_create_albums] => 1
    [has_admin_access] => 0
    [pub_upl_need_approval] => 0
    [priv_upl_need_approval] => 0
    [group_name] => Registered
    [upload_form_config] => 0
    [group_quota] => 10000
    [can_see_all_albums] => 0
    [group_id] => 2
)

==========================
Queries:
------------------
Array
(
   
  • => SELECT extension, mime, content, player FROM cpg132_filetypes; (0.001s)
  • [1] => select * from cpg132_plugins order by priority asc; (0s)
        [2] => delete from `photos`.cpg132_sessions where time<1199299794 and remember=0; (0s)
        [3] => delete from `photos`.cpg132_sessions where time<1198093794; (0s)
        [4] => select user_id from `photos`.cpg132_sessions where session_id=md5("42c8841c81e0293adc498933a048bb23759a8d8b1e2380a5565968d8d088943e"); (0s)
        [5] => select user_id as id, user_password as password from `photos`.cpg132_users where user_id=35 (0s)
        [6] => SELECT u.user_id AS id, u.user_name AS username, u.user_password AS password, u.user_group+100 AS group_id FROM `photos`.cpg132_users AS u INNER JOIN `photos`.cpg132_usergroups AS g ON u.user_group=g.group_id WHERE u.user_id='35' (0.001s)
        [7] => SELECT user_group_list FROM `photos`.cpg132_users AS u WHERE user_id='35' and user_group_list <> ''; (0s)
        [8] => SELECT MAX(group_quota) as disk_max, MIN(group_quota) as disk_min, MAX(can_rate_pictures) as can_rate_pictures, MAX(can_send_ecards) as can_send_ecards, MAX(upload_form_config) as ufc_max, MIN(upload_form_config) as ufc_min, MAX(custom_user_upload) as custom_user_upload, MAX(num_file_upload) as num_file_upload, MAX(num_URI_upload) as num_URI_upload, MAX(can_post_comments) as can_post_comments, MAX(can_upload_pictures) as can_upload_pictures, MAX(can_create_albums) as can_create_albums, MAX(has_admin_access) as has_admin_access, MIN(pub_upl_need_approval) as pub_upl_need_approval, MIN( priv_upl_need_approval) as  priv_upl_need_approval FROM cpg132_usergroups WHERE group_id in (2) (0.001s)
        [9] => SELECT group_name FROM  cpg132_usergroups WHERE group_id= 2 (0s)
        [10] => update `photos`.cpg132_sessions set time='1199303394' where session_id=md5('42c8841c81e0293adc498933a048bb23759a8d8b1e2380a5565968d8d088943e'); (0s)
        [11] => SELECT user_favpics FROM cpg132_favpics WHERE user_id = 35 (0s)
        [12] => DELETE FROM cpg132_banned WHERE expiry < '2008-01-02 13:49:54' (0s)
        [13] => SELECT * FROM cpg132_banned WHERE (ip_addr='74.247.34.39' OR ip_addr='74.247.34.39' OR user_id=35) AND brute_force=0 (0s)
        [14] => SELECT aid FROM cpg132_albums WHERE visibility != '0' AND visibility !='10035' AND visibility NOT IN (2) (0s)
        [15] => SELECT category FROM cpg132_albums WHERE aid='3' and (uploads = 'YES' OR category = '10035') (0.001s)
    )

    ==========================
    GET :
    ------------------
    Array
    (
    )

    ==========================
    POST :
    ------------------
    Array
    (
       
[album] => 3
    [MAX_FILE_SIZE] => 1024000
    [title] => test
    [caption] => ewt
    [keywords] =>
    [event] => picture
)

==========================
Page generated in 0.22 seconds - 16 queries in 0.004 seconds - Album set : AND aid NOT IN (22,19,21,30,35) ; Meta set: ;
Logged

SaWey

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1119
    • SaWey.be
Re: Upload issue
« Reply #1 on: January 02, 2008, 09:06:44 pm »

please go to this page: http://www.yamaboy.com/gallery/phpinfo.php
and see if uploads are enabled
Logged

Yamaboy

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: Upload issue
« Reply #2 on: January 02, 2008, 09:21:18 pm »

Just checked, file_uploads are set to on. HTTP uploads work, anything from your local PC produces the error.
Logged

Yamaboy

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: Upload issue
« Reply #3 on: January 02, 2008, 10:55:02 pm »

It looks as though the host changed some directory permissions (which they've randomly done from time to time) but even after changing permissions of edit/albums/users back to 777, the error still shows up. I'm stumped.
Logged

SaWey

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1119
    • SaWey.be
Re: Upload issue
« Reply #4 on: January 02, 2008, 11:08:22 pm »

Sorry, but I can't see what's going on, I hope someone else can help you
Logged

Yamaboy

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: Upload issue
« Reply #5 on: January 03, 2008, 12:14:08 am »

Thanks for looking.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Upload issue
« Reply #6 on: January 03, 2008, 08:25:26 am »

From the docs:
Quote
Do not post debug_output unless requested.
, so don't!

Here's what others did with similar issues:
For nearly all of those issues you'll need to ask your webhost for support.
Logged

Yamaboy

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: Upload issue
« Reply #7 on: January 03, 2008, 04:56:36 pm »

From the docs:, so don't!

Here's what others did with similar issues:



One tiny mistake. Tsk tsk. Despite my forum searching I think this link is exactly the problem I seem to be having.

Thanks.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.032 seconds with 19 queries.