Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: The mod pack was installed perfectly but nothing apear  (Read 4787 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

shlomy

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
The mod pack was installed perfectly but nothing apear
« on: December 19, 2007, 06:36:03 am »

I have just installed the mod pack and all seems to be ok. But i DO NOT have anything on the admin or the profile page...any idea?...

I have installed clean version of the album and same for the mod...

http://www.fresh-f.net

many thanks for any help.
« Last Edit: December 20, 2007, 08:31:58 am by GauGau »
Logged

Stramm

  • Moderator
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: The mod pack was installed perfectly but nothing apear
« Reply #1 on: December 19, 2007, 07:28:42 am »

Use one of the supported languages to do the config settings

shlomy

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: The mod pack was installed perfectly but nothing apear
« Reply #2 on: December 19, 2007, 10:45:15 am »

If english is a support lang. i use english...but still nothing...

Maybe i have to mark something in the config?...(but i have the same config i had before install the mod...nothing change...)

many thanks for an answer
Logged

Stramm

  • Moderator
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: The mod pack was installed perfectly but nothing apear
« Reply #3 on: December 19, 2007, 10:50:16 am »

english US, french, german, italian... check the announcemnet thread for that info
If that doesn't help, make sure you've uploaded all files of the modpack (overwriting the original ones).

shlomy

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: The mod pack was installed perfectly but nothing apear
« Reply #4 on: December 19, 2007, 11:39:46 am »

I use the english, i read carefuly everything, i managed to have the buddies in profile but not the pm, also, i can not add a buddy to a user buddies list. I have very carefuly uploaded all the files few times and over write the files as should be.
If you want you can try it yourself at:
http://www.fresh-f.net

I can send you the admin user and password to try

Thnaks
Logged

Stramm

  • Moderator
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: The mod pack was installed perfectly but nothing apear
« Reply #5 on: December 19, 2007, 02:50:43 pm »

Yes, please pm me an admin username/ pwd

Stramm

  • Moderator
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: The mod pack was installed perfectly but nothing apear
« Reply #6 on: December 19, 2007, 11:48:22 pm »

all working as expected... if I use one of the supported languages I see the additional modpack config settings

shlomy

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: The mod pack was installed perfectly but nothing apear
« Reply #7 on: December 20, 2007, 08:30:31 am »

many many thanks for your great support, all is working just fine.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.017 seconds with 20 queries.