Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: album problems  (Read 3337 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mijac

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
album problems
« on: November 09, 2007, 03:38:04 am »

sorry if this has been posted already but i have recently had the same problem occur.

When I upload an album it appears invisible and when you click on a catagory all you can see is the pictures scattered everywhere and not the albums they are placed in can someone please help me?

When i had my old coppermine gallery i never had the problem but now i do.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: album problems
« Reply #1 on: November 09, 2007, 07:49:32 am »

We're not mind readers, so we at least need a link to your gallery for s start. A test user account with upload permissions wouldn't hurt neither. In fact, do exactly as suggested in the upload troubleshooting section of the docs and the next section named "asking for support on uploading"
Logged

mijac

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: album problems
« Reply #2 on: November 09, 2007, 02:53:24 pm »

well the gallery is offline because there is barely anything on it i can send you 2 screen shots so you can see what i mean.


This is the main page as you can see.
[Screenshot1]

you click on the catagory and instead of having the albums named this is what you get.
[Screenshot2]

[Edit GauGau] Replaced hotlinked images with attachments [/Edit]
« Last Edit: November 09, 2007, 05:15:00 pm by GauGau »
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: album problems
« Reply #3 on: November 09, 2007, 03:33:06 pm »

Looks like you removed 'alblist' from the 'content of the main page' setting in config. If you want an album list then put it back.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: album problems
« Reply #4 on: November 09, 2007, 05:15:55 pm »

well the gallery is offline because there is barely anything on it i can send you 2 screen shots so you can see what i mean.
If you want help, set it back online...
Logged

mijac

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: album problems
« Reply #5 on: November 10, 2007, 04:52:34 pm »

thank you for replying gusy it means a lot to me I will not be able to do any work on the gallery today but I will be working on it 2moro and will put it online for you to have a look at thank you all very much for your help I really appreciate it.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: album problems
« Reply #6 on: November 12, 2007, 08:06:29 am »

do exactly as suggested in the upload troubleshooting section of the docs and the next section named "asking for support on uploading"
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.014 seconds with 19 queries.