Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Main menu disappeared...  (Read 6409 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

voydd

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Main menu disappeared...
« on: November 02, 2007, 03:51:08 pm »

Hello again.
Here is my website:
www.voydd.pl
As U can see there is no main menu, no gallery menu. In the same way i can't click to my admins menus... Try www.voydd.pl/login.php
Page looks strange. I dont'n really know why it happened. The only thing I did yesterday was uploading some pictures... It looks like somebody hacked my gallery:) But all .php files on my server didn't change. Any idea?
voydd
« Last Edit: November 02, 2007, 06:05:49 pm by Nibbler »
Logged

Hein Traag

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: nl
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 2166
  • A, B, Cpg
    • Personal website - Spintires.nl
Re: Main menu disappeared...
« Reply #1 on: November 02, 2007, 03:52:34 pm »

Which version of cpg were you using ?
Logged

voydd

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: Main menu disappeared...
« Reply #2 on: November 02, 2007, 04:03:07 pm »

cpg 14.13.
Logged

François Keller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: fr
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 9096
  • aka Frantz
    • Ma galerie
Re: Main menu disappeared...
« Reply #3 on: November 02, 2007, 04:04:57 pm »

i have a blank screen  :-\
Logged
Avez vous lu la DOC ? la FAQ ? et cherché sur le forum avant de poster ?
Did you read the DOC ? the FAQ ? and search the board before posting ?
Mon Blog

voydd

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: Main menu disappeared...
« Reply #4 on: November 02, 2007, 04:06:13 pm »

Yes, I know, page doesn't show up in some versions of IE, but thats different problem.
I forgot to say, that I'm using one pluggin-multilingual, but even if I turn pluggins off, nothing changes.
Logged

François Keller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: fr
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 9096
  • aka Frantz
    • Ma galerie
Re: Main menu disappeared...
« Reply #5 on: November 02, 2007, 04:09:26 pm »

I use firefox not IE and have a blank page.
It will be difficult to help you without possibility to see something  :-\
Logged
Avez vous lu la DOC ? la FAQ ? et cherché sur le forum avant de poster ?
Did you read the DOC ? the FAQ ? and search the board before posting ?
Mon Blog

Hein Traag

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: nl
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 2166
  • A, B, Cpg
    • Personal website - Spintires.nl
Re: Main menu disappeared...
« Reply #6 on: November 02, 2007, 04:11:22 pm »

Blank pages are usually a result of broken/corrupted files. Get a fresh package of cpg1.4.13, re-upload it to your webserver, making sure that you're using the proper FTP mode and that your FTP app is configured to overwrite existing files. Use a "real" FTP app (not some crap like the uploader built into MS Frontpage).

If reuploading the cpg files does not work see if you can get debug turned on by going into phpmyadmin , opening your cpg database and going to the cpg***_congif table. In there should be a mentioning off "debug_mode" which is set to 0 if not turned on. Set the value to 1 and save. Reload your site, there should be a debug message appearing. Post that here, it might help me or other supporters etc.
Logged

voydd

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: Main menu disappeared...
« Reply #7 on: November 02, 2007, 04:16:46 pm »

Before I'll do it, I just wonder why then my page works in some browsers and dont in others?
Ok I'll upload it, and post U with result. I use total commander to connect to my server...
Logged

voydd

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: Main menu disappeared...
« Reply #8 on: November 02, 2007, 04:22:04 pm »

Logged

François Keller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: fr
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 9096
  • aka Frantz
    • Ma galerie
Re: Main menu disappeared...
« Reply #9 on: November 02, 2007, 04:27:10 pm »

your gallery works not (IE and Firefox), do as Hein suggests, and clear your browsers cache
Logged
Avez vous lu la DOC ? la FAQ ? et cherché sur le forum avant de poster ?
Did you read the DOC ? the FAQ ? and search the board before posting ?
Mon Blog

voydd

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: Main menu disappeared...
« Reply #10 on: November 02, 2007, 04:32:17 pm »

I'm doing it now... But I just dont'n understand. It worked perfectly yesterday... Maybe its something wrocg with the server?
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Main menu disappeared...
« Reply #11 on: November 02, 2007, 04:43:36 pm »

You have deleted the english language file (lang/english.php). Put it back.
Logged

voydd

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: Main menu disappeared...
« Reply #12 on: November 02, 2007, 04:49:58 pm »

Thanks Nibbler. That was the problem. What about blank page Frantz? Can U see it now?
Logged

François Keller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: fr
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 9096
  • aka Frantz
    • Ma galerie
Re: Main menu disappeared...
« Reply #13 on: November 02, 2007, 06:00:05 pm »

yes
Logged
Avez vous lu la DOC ? la FAQ ? et cherché sur le forum avant de poster ?
Did you read the DOC ? the FAQ ? and search the board before posting ?
Mon Blog

voydd

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: Main menu disappeared...
« Reply #14 on: November 02, 2007, 06:55:42 pm »

Thanks lads:) As always sollution was simple.
Solved
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.019 seconds with 20 queries.