Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: upload, blank screen, then nothing uploaded  (Read 3452 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sniipe

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
upload, blank screen, then nothing uploaded
« on: November 02, 2007, 12:20:20 am »

I've just put up a website for my sisters wedding and added coppermine which was recommended by boards.ie
anyway; I can't upload.  After I upload, the screen goes white and nothing happens.

site: www.galwaywed.com/photos
username: test
password: testing
settings: Enable debug mode is set to yes:everyone
php info is at: http://www.galwaywed.com/phpinfo.php
here are the values: (bold values is what is there - 2 are not even there... don't know if this is the problem)
max_input_time – set to 90 seconds 90
upload_max_filesize – set to 5MB 15M
post_max_size – set to 10MB 15M
memory_limit – Set to 10MB 16M
LimitRequestBody – 512KB not there
file_uploads – Set to ‘On’ On
upload_tmp_dir – Set up to some directory no value
allow_fopen_url – enabled not there
max_execution_time - ? 60

The albums/edit, albums/userpics are chmod 777 for both

I don't know what to do to get it working...I have a week before the web address goes out on the thank you card... should have done all this b4 the wedding
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: upload, blank screen, then nothing uploaded
« Reply #1 on: November 02, 2007, 12:36:35 am »

Please set to single file upload mode (1 file upload box, 0 URI upload boxes) on the groups page.

http://coppermine-gallery.net/demo/cpg14x/docs/index.htm#upload_trouble
Logged

Sniipe

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
Re: upload, blank screen, then nothing uploaded
« Reply #2 on: November 02, 2007, 12:51:15 am »

oh, can I only upload 1 picture at a time?  Some of these photos are 1.5mb in size

I did manage to upload 1 photo which was 300kb so far.

Then big files...
it tells me:
Code: [Select]
[i]
1 uploads were successful.

Please click 'Continue' to add the files to albums.[/i]

When I click continue the screen goes blank.
Logged

Sniipe

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
Re: upload, blank screen, then nothing uploaded
« Reply #3 on: November 02, 2007, 12:59:06 am »

no joy; I tried
"Please set to single file upload mode (1 file upload box, 0 URI upload boxes) on the groups page."

This time I got the blank page before I could click continue (perhaps there is no continue button when uploading 1)... what could the problem be?
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: upload, blank screen, then nothing uploaded
« Reply #4 on: November 02, 2007, 01:05:21 am »

Works for me. You are probably uploading files too large for your server to handle.
Logged

Sniipe

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
Re: upload, blank screen, then nothing uploaded
« Reply #5 on: November 02, 2007, 01:06:50 am »

ok, what do I need to change in order for the server to be able to handle files that are over 1mb?  Do I need an addon to resize pictures or something?  I want this to be as simple as possible for anyone who logs on.
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: upload, blank screen, then nothing uploaded
« Reply #6 on: November 02, 2007, 01:13:04 am »

Either talk to your webhost or provide instructions on how to get photos ready for the web.
Logged

Sniipe

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
Re: upload, blank screen, then nothing uploaded
« Reply #7 on: November 02, 2007, 11:46:53 am »

Ok, I've sent off an email to my hosting company.  I wouldn't like to make it anyway difficult for the users - so getting photos ready for the web wouldn't be an option as most are very tech unsavy...
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.018 seconds with 20 queries.