Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: trouble batch uploading  (Read 2709 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kaycie

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 1
trouble batch uploading
« on: August 19, 2007, 03:07:13 am »

Whenever I batch add pics, some of them add, most of them don't. A big red X comes up next to the pictures and when I click on the broken image thing, it gives me this:

Forbidden
You don't have permission to access /addpic.php on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/1.3.37 Server at gallery.remy-ma.com Port 80


I've tried everything. Reinstalling it, asking people if they know what's up and nothing. Any help would be greatly appreciated.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Logged

Hans Delbruck

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 1
Re: trouble batch uploading
« Reply #2 on: October 27, 2007, 04:24:16 am »

First off - I really love the coppermine gallery application.  I really enjoy many of the features that it provides.  That being said, I'm still fairly new however, and I am still exploring and trying to iron out the bugs.

I am getting several 403 Forbidden Errors.  Some for searchnew.php and some for addpic.php.

I've read the 'Upload Troubleshooting' section and modified all settings as directed but still receive the errors.

Site : http://www.lukelehman.com/coppermine/index.php
I've created a user account :  testaccount
Password : test1234

Thanks in advance !
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: trouble batch uploading
« Reply #3 on: October 27, 2007, 09:58:50 am »

That being said, I'm still fairly new however, and I am still exploring and trying to iron out the bugs.

I am getting several 403 Forbidden Errors.  Some for searchnew.php and some for addpic.php.
Those error messages are not bugs, but issues on your end. A bug is per definition an error or mistake that already exists in the code.

I've read the 'Upload Troubleshooting' section and modified all settings as directed but still receive the errors.
No, you have not: you haven't set the number of URI upload fields to "0" for the group the test user account is in. Do so now, then post here again.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.02 seconds with 20 queries.