Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1] 2   Go Down

Author Topic: I have a problem...  (Read 7574 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Lahori_Munda

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 18
I have a problem...
« on: October 25, 2007, 03:39:02 pm »

Hi
i have a problem that, i lost upload button. I dont where it go.... look this image

[Edit GauGau] Replaced hotlinked image with attachment [/Edit]

and one more thing.. that i upload a file from ftp and do "Batch Add File" its upload and its showing but when i click for large image its not opening, please check this link

http://lahorimela.com/wallpapers
« Last Edit: November 16, 2007, 08:23:14 pm by Nibbler »
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: I have a problem...
« Reply #1 on: October 26, 2007, 09:27:23 am »

Possible reasons:
* you have removed upload permissions on the groups page for the admin group
* you have over-edited your theme

Joachim

P.S. The upload link doesn't get displayed in the admin menu bar anyway, but within the sub_menu, so your screenshot doesn't mean much.
Logged

Lahori_Munda

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 18
Re: I have a problem...
« Reply #2 on: October 27, 2007, 12:38:35 am »

now i have a problem again  :'( can anyone help me..whats gpoing on.. now i edit little bit...so i got that error..


Coppermine critical error:
Unable to load template file template.html!


i undo all things and upload again but i got same error  :'(
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: I have a problem...
« Reply #3 on: October 27, 2007, 10:32:38 am »

Can not replicate - I don't see an error message. Post a deep link to the page where you get that error message.

i undo all things and upload again but i got same error  :'(
Obviously you haven't undone everything. Make sure to force-refresh your browser ([Ctrl]+[F5]) so that you don't look at a cached copy of the error message.
Logged

Lahori_Munda

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 18
Re: I have a problem...
« Reply #4 on: October 30, 2007, 05:30:22 pm »

Well bro...i didnt understand whats going on  :-[, so if u dont mind if u have time then i will give u username and pass. u can check it personally.  :-[
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: I have a problem...
« Reply #5 on: October 30, 2007, 06:53:27 pm »

Describe what you do to reproduce that error. OS, Browser, login, URL etc.
Logged

Lahori_Munda

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 18
Re: I have a problem...
« Reply #6 on: October 30, 2007, 07:21:17 pm »

Ok let me tell u in details ok

1. I want to upload all files by FTP, and upload from ftp in wallpapers/albums but i make folders in album folders. When i create folders its not showing any picture, but when i upload all files in album folder not make any folder in album folder it works fine.

2. When i test a picture, i upload the pic in album folder. Its work fine and i can see thumnail also, and i open thumbnail pic its shows next page of the wallpaper. But when i click on the picture, its not opening the picture in popup page. Its giving me something JAVASCRIPT error.

3. I create Categories, in 1 Category i make another Category and its showing below it. Is that possible that not shown below it. I want that it will show when we open the Category.

Thats it...If u solve my problems, then i shall be very thankfull to u brother.

Best Regards
Lahori_Munda
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: I have a problem...
« Reply #7 on: November 01, 2007, 10:07:14 am »

Logged

Lahori_Munda

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 18
Re: I have a problem...
« Reply #8 on: November 02, 2007, 01:58:42 am »

Ok, now bro what need?
i didnt understand
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: I have a problem...
« Reply #9 on: November 02, 2007, 07:09:51 am »

The operating system you use, your browser, what account you're logged in with and what URL is of the page you have issues with. Additionally, post the JavaScript error message.
Logged

Lahori_Munda

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 18
Re: I have a problem...
« Reply #10 on: November 08, 2007, 05:28:46 pm »

...
Bro now i reinstall the coppermine again...i upload a file but now its opening the pic..means in popup window please see this link....i install fom cpanel/fantastico

http://lahorimela.com/wallpapers
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: I have a problem...
« Reply #11 on: November 08, 2007, 05:49:05 pm »

i install fom cpanel/fantastico
Which goes unsupported for reasons discussed at length already. Only supported install method is the one we explain in our docs. Fantastico sucks, go for a real coppermine gallery, not a crippled, pre-made one.

Joachim

P.S. Please stop the "bro"-stuff. Write in plain English.
Logged

Lahori_Munda

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 18
Re: I have a problem...
« Reply #12 on: November 08, 2007, 06:35:55 pm »

where can i get the new version of the coppermine gallery. if u have a direct download link.. plz provide the full link to me
so i can remove the old coppermine gallery and install the new one that you'll give me

Thanx alot
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: I have a problem...
« Reply #13 on: November 09, 2007, 07:57:03 am »

The download link is (surprisingly) available at the top of this screen (named "Downloads") as well as on our homepage. Thanks for being lazy. Direct link is http://prdownloads.sourceforge.net/coppermine/cpg1.4.14.zip?download
May I chew your food for you?
Logged

Lahori_Munda

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 18
Re: I have a problem...
« Reply #14 on: November 09, 2007, 01:02:47 pm »

ok well..let me try this, coz i download..new version and install it, but the same problem so i will try that one..  :'(
Logged

Lahori_Munda

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 18
Re: I have a problem...
« Reply #15 on: November 09, 2007, 01:07:12 pm »

The download link is (surprisingly) available at the top of this screen (named "Downloads") as well as on our homepage. Thanks for being lazy. Direct link is http://prdownloads.sourceforge.net/coppermine/cpg1.4.14.zip?download
May I chew your food for you?


An bro i am not lazy...i try every link and download it and install it...so thats why i asked u to to plzz provide me the link. coz u think i am doing wrong thing..now u r giving me rite that u know that and if i got problem then i will tell u...i hope it will not happen again....and thanks again for helping me bro
Logged

Lahori_Munda

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 18
Re: I have a problem...
« Reply #16 on: November 09, 2007, 01:17:30 pm »

well bro...which u gave me the link is not working.......rite now which i install the copper version i will give u the link and tell is that fine, if this is fine then i have a problem of javascript..i dono what happen..when open a pic its says "Click To View Large Image" when i click nothing happened. so please tell me what is the problem   :'(

Coppermine version which i install: http://superb-west.dl.sourceforge.net/sourceforge/coppermine/cpg1414.zip

where i have problem here is the link: http://lahorimela.com/wallpapers/displayimage.php?album=1&pos=0
Logged

Stramm

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: I have a problem...
« Reply #17 on: November 09, 2007, 03:49:04 pm »

http://coppermine-gallery.net/demo/cpg14x/docs/faq.htm#noFullsizePopup
Please search the board, read the docs and the FAQ. Doing so would have given you the solution. Also you could have tried with the standard theme (if you hadn't edited it) or with an unmodified theme that ships with coppermine. Then you'd probably recognized it's a problem you've introduced with theming.

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: I have a problem...
« Reply #18 on: November 09, 2007, 05:31:23 pm »

And drop the leetspeak (or wannabe-gangster-slang or whatever this is suppossed to be) - I already told you so:
P.S. Please stop the "bro"-stuff. Write in plain English.

An bro i am not lazy...i try every link and download it and install it...so thats why i asked u to to plzz provide me the link. coz u think i am doing wrong thing..now u r giving me rite that u know that and if i got problem then i will tell u...i hope it will not happen again....and thanks again for helping me bro
definitely falls into the category wannabe-slang.

I'm not your "bro" (nor your brother). The word "please" differs from "plzz" as well as "because" differs" from "coz". Try to write plain English if you can.
Logged

Lahori_Munda

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 18
Re: I have a problem...
« Reply #19 on: November 09, 2007, 10:48:07 pm »

ok, well can you tell me please what i have to do....beacause i cant understand what was the problem....
Logged
Pages: [1] 2   Go Up
 

Page created in 0.028 seconds with 19 queries.