Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Batch adding problem...  (Read 2848 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

amy.

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Batch adding problem...
« on: October 03, 2007, 05:26:10 pm »

Hi. :) I've been using the coppermine gallery now for about a week and in the last few days I've started to have problems with batch add. I upload the files with my ftp program - the firefox addon if that makes a difference - but when I try to add them to the gallery the thumbnails that would normally be there are fully black (picture : http://i220.photobucket.com/albums/dd222/falsesmiles92/001.jpg ). Or if they don't turn out black they end up like this one: original picture : http://i220.photobucket.com/albums/dd222/falsesmiles92/002.jpg, picture after batch adding : http://i220.photobucket.com/albums/dd222/falsesmiles92/003.jpg. I'm really confused as I don't think I've changed any settings or anything like that. My gallery is http://lobsters-online.net/images/index.php. Any help is greatly appreciated!

I've set up a test account like the trouble-shoot section says to....

username: test
password: test

If I've forgotten anything let me know... Thanks for reading. :)
« Last Edit: October 04, 2007, 05:40:55 pm by GauGau »
Logged

Hein Traag

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: nl
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 2166
  • A, B, Cpg
    • Personal website - Spintires.nl
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Batch adding problem...
« Reply #2 on: October 04, 2007, 07:37:57 am »

@Hein: amy did as suggested and provided all needed details.

@amy:
I upload the files with my ftp program - the firefox addon if that makes a difference
Try with a real FTP app (like FileZilla or SmartFTP) and check if that makes a difference.
Logged

amy.

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: Batch adding problem...
« Reply #3 on: October 04, 2007, 05:21:31 pm »

Thank you so much!!! I have no idea what the problem was but it seems to have dissapeared with FileZilla. Thank you for your help! ;D
Logged

Hein Traag

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: nl
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 2166
  • A, B, Cpg
    • Personal website - Spintires.nl
Re: Batch adding problem...
« Reply #4 on: October 05, 2007, 05:19:51 pm »

My bad. Sorry Amy!  :-\
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.128 seconds with 20 queries.