Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Batching Wont shot tics  (Read 2923 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Tuxedo Pengu1n

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Batching Wont shot tics
« on: October 09, 2007, 02:16:59 am »

Well i went into the folder..I followed your tutorial and i opened up my bath folder with about 15 images to upload onto my coppermine but there is no ticks or categorys..
Here is what i see:

[Edit GauGau] Replaced hotlinked image with attachment [/Edit]

Thanks in advance
« Last Edit: October 09, 2007, 07:39:36 am by GauGau »
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Batching Wont shot tics
« Reply #1 on: October 09, 2007, 07:41:08 am »

Do exactly as suggested in the upload troubleshooting section of the docs. Read on to the section that explains what to do when asking for support on upload issues.
Logged

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project
Re: Batching Wont shot tics
« Reply #2 on: October 09, 2007, 11:17:16 am »

In this screen you need to click on OK button and then it will gives you check boxes and category selection
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

Tuxedo Pengu1n

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: Batching Wont shot tics
« Reply #3 on: October 10, 2007, 04:00:21 am »

when i click ok it says
No new file was found 
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Batching Wont shot tics
« Reply #4 on: October 10, 2007, 06:44:55 am »

Turn the browsable intercafe off. If this doesn't help, do as suggested in the upload troubleshooting section of the docs.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.025 seconds with 20 queries.